Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      
Úspěchem skončil pro českou výpravu včerejší Memoriál Avgusta Trampuše ve slovinském městě Bled. Barman Jan Teska za svůj drink Bohemian Martini obdržel Pohár sponzorů za nejlepší koktejl soutěže.
fotogalerie     
Na sever Slovinska dnes večer dorazila trojčlenná delegace České barmanské asociace v čele s barmanem Janem Teskou. Ten se zde, ve městě Bled, zítra (úterý 30. 5.) dopoledne zúčastní soutěže Bled Cup 2017 – Memoriál Avgusta Trampuše. Úkolem českého soutěžícího bude namíchat aperitivní koktejl.
Exkluzivní 10 let zrající destilát z višní rodinné destilerie Kleiner získal stříbrnou medaili na nejprestižnější světové soutěži lihovin.
Čaj nejenže milují, ale také mu z odborné stránky rozumí. Obojí pak prokazují při soutěžení. Řeč je samozřejmě o českých teatenderech, kteří se letos účastní národního nominačního kola celosvětového klání Tea Masters Cup.
Trio zástupců České barmanské asociace tento týden odletělo do Pekingu, kde bude prezentovat české pivo, víno a koktejly.
Singapurská koktejlová scéna se za poslední rok zase o něco rozrostla a jen potvrdila pozici Singapuru jako jednoho z hlavních center světové mixologie. Nové podniky se shodují pouze v originalitě svých konceptů, jinak se každý vydává svou vlastní cestou. Ostatně v Singapuru je snaha odlišit se v podstatě nutností.
Česká republika má ode dneška nově oficiální národní koktejl. Veřejnost prostřednictvím hlasování rozhodla o tom, že českým reprezentantem na poli míchaných nápojů bude drink Beton. Ten nakonec získal více hlasů než druhý finalista, Moravský kohout.
dokument (455 kB)
Raju S. Mirchandani – majitel exkluzivní sítě pěti podniků Bar and Books, milovník života, krásných žen, kvalitního alkoholu a prvotřídních doutníků – mediální pozornost příliš nevyhledává. Pokud se však rozhodne udělat výjimku, stojí za to. Povídat si s tímto gentlemanem o tom, jakým způsobem rozjel své úspěšné podnikání, je totiž velká zábava.
Hledání českého národního koktejlu je u konce. Zástupci České barmanské asociace (CBA) jej vyhlásí v pátek 19. května 2017 v ranních hodinách v živém vysílání České televize. Dějištěm slavnostního aktu se stane pořad Dobré ráno.
Rodinný pivovar Bernard uvádí na trh nový franchisový koncept navazující na restaurace Bernard Pub. Jedná se o menší provozovnu, pivnici Bernard Bar.
Nominační kolo světového mistrovství soutěže TEA MASTERS CUP 2017 v kategorii TEA PREPARATION zná své vítěze. Celou tiskovou zprávu naleznete v přiloženém dokumentu.
dokument (472 kB)
Svatý Mořic – známe ho jako nablýskané středisko v srdci švýcarských Alp. Kromě přirozeného půvabu se rádo chlubí svou výjimečností. Právě v Mořici prý vznikla zimní dovolená, dnes tam turisty za zábavou i odpočinkem vozí památka UNESCO – Rhétská dráha.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]     [ dalších 12 ]   »

26. - 27. 11. 2017
18. - 21. 1. 2018
GASTRO JUNIOR BRNO 2018
18. - 21. 1. 2018
GASTRO JUNIOR BRNO 2018
24. 1. 2018
ŽATECKÝ CUP 2018
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři