Mistr kávy
section of CBA
Cílem sekce Mistr kávy je zejména:
  • šířit informace o správné přípravě kávy, nejen prostřednictvím úspěšných soutěžících, ale i všech členů CBA a sekce Mistr Kávy.
  • zlepšení úrovně gastronomie a další vzdělávání personálu
  • zájem baristů o profesní růst podpořený soutěživostí
  • úspěchy v Sekci Mistr Kávy znamená pro účastníky prestiž a často i zvýšení profesní kvalifikace a tím i lepší možnost pracovního zařazení
  • podpora kreativity a tvořivosti baristů
  • rozšíření povědomí o espressu u široké odborné i laické veřejnosti
  • zvýšení kvality servisu v oblasti kávy v rámci celé ČR
  • partnerské zázemí soutěží
  • zařazení do hodnocení Mistr Kávy
4. - 8. 11. 2019
6. 11. 2019
WCC 2019
7. 11. 2019
WCC 2019
Svět barmanů 3/2019
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři