Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association

Czech Mixologist

První publikovanou definici koktejlu najdeme v americkém časopisu "Balance and Columbian Repository" ze 13. května 1806: Koktejl je stimulovaný likér složený z různých druhů alkoholu, cukru, vody a bitterů, hovorově nazývaný bitter sling. Od té doby bylo napsáno mnoho barmanských knih a uveřejněno nespočet koktejlů. V dnešní době je spíše umění se vyznat v toku informací nejenom o koktejlech jako takových ale o oboru jako celku. Sekce Czech Mixologist vznikla v rámci České Barmanské Asociace především z potřeb profesionálních barmanů, které sdružuje a je tzv. platformou toku informací nejenom pro profesionální barmany a barmanky, ale také odbornou a laickou veřejnost.

Buďte i vy součástí "Czech Mixologist" ať už z pozice majitele baru, managera baru, mixologa, barmana, barmanky, nebo vás tento obor zajímá z pohledu hosta na baru.

Na zdraví

Czech Mixologist tým.
26. - 27. 11. 2017
18. - 21. 1. 2018
GASTRO JUNIOR BRNO 2018
18. - 21. 1. 2018
GASTRO JUNIOR BRNO 2018
24. 1. 2018
ŽATECKÝ CUP 2018
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři