Czech Mixologist
section of CBA
První publikovanou definici koktejlu najdeme v americkém časopisu "Balance and Columbian Repository" ze 13. května 1806: Koktejl je stimulovaný likér složený z různých druhů alkoholu, cukru, vody a bitterů, hovorově nazývaný bitter sling. Od té doby bylo napsáno mnoho barmanských knih a uveřejněno nespočet koktejlů. V dnešní době je spíše umění se vyznat v toku informací nejenom o koktejlech jako takových ale o oboru jako celku. Sekce Czech Mixologist vznikla v rámci České Barmanské Asociace především z potřeb profesionálních barmanů, které sdružuje a je tzv. platformou toku informací nejenom pro profesionální barmany a barmanky, ale také odbornou a laickou veřejnost.

Buďte i vy součástí "Czech Mixologist" ať už z pozice majitele baru, managera baru, mixologa, barmana, barmanky, nebo vás tento obor zajímá z pohledu hosta na baru.

Na zdraví

Czech Mixologist tým.
24. 11. 2019
Winter Flair Competition
24. 11. 2019
Winter Flair Competition
2. 12. 2019
JMK-BR. VÁNOČNÍ POHÁR
2. 12. 2019
BRNĚNSKÝ VÁNOČNÍ POHÁR
23. - 26. 1. 2020
DANUBIUS GASTRO 2020
Svět barmanů 3/2019
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři