Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association

Mistr kávy

Hotel Holiday Inn Prague Congress Centre, který je součástí Kongresového centra Praha, a.s. vám nabízí zajímavou brigádu či hlavní pracovní poměr na léto na pozici ČIŠNÍK/SERVÍRKA.

dokument (639 kB)
Národní vzdělávací centrum České barmanské asociace má být zároveň showroomem partnerské společnosti TECO. Do budoucna zde můžeme očekávat kromě technických událostí a akcí asociace barmanů také kulturní počiny.
Pivo, víno a destiláty z České republiky jako vývozní artikl do nejlidnatější země světa? Právě tuto myšlenku podpořilo uspořádáním degustační recepce Czech Beverage Night Beijing 2017 české velvyslanectví v Pekingu.
Česká barmanská asociace a Asociace kuchařů a cukrářů ČR se dohodly na spolupráci, která jim pomůže k dosahování vytyčených cílů. Svými podpisy společného memoranda to v sobotu stvrdili prezidenti obou organizací, Aleš Svojanovský (CBA) a Miroslav Kubec (AKC ČR).
Představitelé České barmanské asociace a Asociace kuchařů a cukrářů České republiky v sobotu
3. 6. 2017 podepíší memorandum o vzájemném porozumění a spolupráci. Akt se uskuteční v rámci programu akce „Gastronomická slavnost na Zichovci aneb Vzpomínka na Mistra kuchaře Ladislava Nodla“ v areálu Zichoveckého pivovaru.
dokument (453 kB)
Česká republika má ode dneška nově oficiální národní koktejl. Veřejnost prostřednictvím hlasování rozhodla o tom, že českým reprezentantem na poli míchaných nápojů bude drink Beton. Ten nakonec získal více hlasů než druhý finalista, Moravský kohout.
dokument (455 kB)
Hledání českého národního koktejlu je u konce. Zástupci České barmanské asociace (CBA) jej vyhlásí v pátek 19. května 2017 v ranních hodinách v živém vysílání České televize. Dějištěm slavnostního aktu se stane pořad Dobré ráno.
O vydařeném uplynulém víkendu referovala řada médií.
Inspirativní soutěžní výkony, přítomnost velkých osobností oboru, hledání národního koktejlu i interní změny v organizaci. Taková byla výroční konference České barmanské asociace, která se o víkendu 29. a 30. dubna 2017 uskutečnila v brněnském hotelu Voroněž.
dokument (462 kB)
Dva dny plné soutěžních výkonů, inspirativních informací a objevování nových chutí čekají účastníky letošní konference České barmanské asociace. Ta se uskuteční už o tomto víkendu, v sobotu 29. a neděli 30. dubna v brněnském hotelu Voroněž.
dokument (457 kB)
Káva připravená metodou Cold Brew se u lidí těší nesmírné popularitě, ale u nás zatím ještě příliš známá není. Je třeba rozšířit osvětu, protože tento nápoj si ji rozhodně zaslouží. Jak tedy připravují Cold Brew baristé kaváren Costa Coffee? Celý článek naleznete zde: www.beverage-gastronomy.cz
Jak chutná pivo Sedmý schod? A jak káva Majada z dalekého Salvadoru? Jaké koktejly se dají připravit z různých druhů čaje? To všechno se dozvěděli návštěvníci dvoudenního festivalu Ostravování, který se na začátku dubna uskutečnil v ostravském hotelu Clarion, u prezentačních stánků odborných sekcí České barmanské asociace.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ] 

1. - 2. 9. 2017
1. 9. 2017
SUMMER BARTENDERS COMP.
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři