I tentokrát nabídne obchodně-edukační setkání spoustu inspirace. V plánu je prezentace více než 500 značek na půlhektaru výstavní plochy. Stovky destilátů, likérů, vín i nealkoholických nápojů. Řemeslné palírny a lokální producenti, velká kávová zóna, reprezentanti zahraničních značek hledající obchodní partnery. Gastronomické vybavení pro hotely, restaurace a kavárny. Semináře a diskusní panely s předními odborníky o ekonomice gastro provozů, nových technologiích i on-line marketingu.

 

Díky nabitému programu je Prague Bar Show nejnavštěvovanější B2B gastronomickou událostí pro majitele a zaměstnance barů, kaváren či bister i dalších profesionálů z oboru hospitality.

 

Členové České barmanské asociace (včetně bezplatného základního členství) se letos mohou těšit na 50% slevu na vstupné, pedagogové partnerských hotelových a gastronomických škol pak dokonce na 100% slevu. „Kouzelné“ kódy obdrží zájemci z těchto řad e-mailem.

 

Vstupenky je možné pořizovat již nyní on-line. Program Prague Bar Show budou pořadatelé upřesňovat na webových stránkách. Akce není určena laické veřejnosti. V Křižíkových pavilonech na holešovickém výstavišti se 25. března uskuteční od 11 do 20 hodin.