Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      
Jeden z nejznámějších šampaňských domů si vytvořil vlastní emotikony a zasvětil jim limitovanou edici svého růžového champagne – Moët Rosé Impérial Emoëticons. Celý článek naleznete zde: www.atbars.com
Blíží se vánoční sezóna a tak by se určitě hodilo nějaké dobré šumivé víno ke svátečnímu stolu nebo na novoroční přípitek. Jak se ale vyznat v současné nabídce bublinek, které se nám restauracích, obchodech či vinotékách nabízejí? Pojďme se tedy blíže seznámit se základními druhy a názvy těchto vín. Všechna vína co mají bublinky se nazývají šumivá, ovšem ne všechna šumivá jsou Champagne. Chybnému označení jakéhokoliv šumivého vína Champagne dnes snad již odzvonilo, tak jak rozlišovat mezi zbytkem šumivých vín? V tomto článku se vínům z oblasti Champagne záměrně vyhneme obloukem (dokonce doslovně geograficky) a představíme si vína z jiných oblastí, zemí a metod produkce. Celý článek naleznete zde: www.gastroahotel.cz
Popularita rumu dala vzniknout celé řadě jeho ochucených variací. Jednou z nich je SéRum, rumový elixír, který teprve letos začala vyrábět panamská Bodega de America. K dostání je i u nás, v říjnu ho do svého portfolia zařadila společnost Kratochvílovci. Celý článek naleznete zde: www.atbars.com
Nejvyšší řada vodky Stolichnaya má na čele nový, nejdražší a prý i poslední produkt – limitovanou elit™ Andean Edition. Vyrobena byla v počtu 250 láhví. Pouze dvě z nich jsou určeny pro český trh. Celý článek naleznete zde: www.atbars.com
Před Vánoci milovníky piva uchvátil tmavý speciál s výrazným aroma a chutí po kávě i čokoládě. To, že se Češi experimentům nebrání a novinky na výčepech umí ocenit, dokazuje fakt, že je várka tmavého speciálu ze skladů Plzeňského Prazdroje téměř vyprodána již v polovině měsíce. Celý článek naleznete zde: www.gastroprofesor.cz
Pražská adresa Jindřišská 16 je v paměti mnoha dnešních čtyřicátníků a možná i pár dříve narozených třicátníků spojena se směrovacím číslem 111 50 a Československou televizí, jež v domě sídlila. Bistro Špejle, které zde bylo 1. prosince otevřeno, sice vlastní PSČ nemá, ale v posledních týdnech se o něm hodně mluví. Proč a čím poutá tolik pozornosti? Celý článek naleznete zde: www.atbars.com
Advent je obdobím, kdy se lidská srdce díky blížícím se svátkům otevírají o něco velkoryseji, než tomu bývá po zbytek roku. Svou troškou k dobročinnosti se proto nyní snaží přispět i legenda brněnských vánočních trhů, Turbomošt. Celý článek naleznete zde: www.nepijubrecky.cz
Na barové mapě Bratislavy byl posledních pár let výrazněji zapsán pouze Sky Bar. Pozornost budil koktejlovými menu i soutěžními výkony svých barmanů, z nichž hned dva, Tony Velich a Marika Debnárová, vyhráli slovenský World Class. Za poslední rok se toho ale hodně změnilo. Ve městě přibyly přinejmenším čtyři podniky, které rozhodně stojí za návštěvu. Každý navíc nabízí něco trochu jiného. Celý článek naleznete zde: www.atbars.com
Kde hledá inspiraci barman BeBop Baru Tomáš Nyári? Co považuje za svůj největší úspěch a bez čeho nikdy nevyjde z domu? A čím by byl kdyby se nestal barmanem? Na tyto a spoustu dalších otázek jsme během šedesáti vteřin dostali odpověď. Celý článek naleznete zde: www.atbars.com
Zatímco receptura ginu Gordon’s zůstává bezmála 250 let beze změn, jeho láhev v běhu staletí svou podobu samozřejmě několikrát změnila. Naposledy letos na podzim. Nyní se Gordon’s v moderním hávu představuje i na českém trhu. Celý článek naleznete zde: www.atbars.com
Rodina ginů Hayman’s má nový přírůstek, opět inspirovaný historií. Receptura na English Cordial Gin odkazuje na styl britských ginů, jež se těšily popularitě v polovině 19. století. Jde o limitovanou edici vyrobenou v počtu 1500 kusů. Celý článek naleznete zde: www.atbars.com
Johnnie Walker vyrábí skotskou whisky bezmála 200 let. Její příběh v sobě od počátku nese prvky odvahy, vytrvalosti a invenčnosti. Tyto tři vlastnosti se staly jejím krédem a odrážejí se i v novinkách, které uvádí na trh. Ať už jde o limitované edice nebo zajímavé řady whisky, například blended malt se zelenou etiketou. Celý článek naleznete zde: www.atbars.com

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]     [ dalších 12 ]   »

29. - 31. 5. 2017
11. 6. 2017
TMC -TEA DEGUSTATION 2017
16. 6. 2017
MATTONI GRAND DRINK 2017
16. 6. 2017
MATTONI GRAND DRINK 2017
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři