Vážení přátelé,



dne 23. Dubna se uskutečnila v Brně na ulici Brandlova v clubu Remix barmanská flair soutěž „Remix flair night vol.2“ pod záštitou České barmanské asociace. Hlavní partner této akce byla Skyy vodka další sponzor byla firma Monin sirupy.

Soutěže se zúčastnilo 12 barmanů z celé republiky : Lukáš Vala,Ondřej Cempírek, Michal Driml, Martin Vogeltanz, Václav Abrahám, Jan Střeleček, Leopold Pecha, Milan Tomiczek, Martin Hoffmann, Lukáš Koroptvička, Miroslav Pantok, David Kuře.

V komisi zasedli: David Švábenský, Ivoš Cach a Kuba Herynek. Soutěž proběhla na zahrádce od 21 hodin soutěžicí měli za úkol se naučit 9 klasických cocktailu např. bronx a white lady a klasicky namíchat pak prišla flerová část .Celý večer bylo zajištěno na venkovním baru specialní frozen cocktaily. Vyhlášení soutěže bylo o půlnoci na prvním místě se umístil Lukáš Vala z Absolut baru na druhým místě se umístil Ondřej Cempírek majitel barového cateringu www.tropicalbar.cz a na třetím místě se umístil Michal Driml.

Celou akci pořádal Leopold Pecha Cocktail bar Šilingrák . Děkuji všem co se zůčastnili a sponzorům děkuji bez nich by to nevzniklo a hlavně majitelům Remix clubu Tomáši Surkovi a Davidovi Morovi že jsme mohli tuto akci u nich pořádat.


Váš Leopold Pecha