Becherovka uvádí na trh nový produkt Becherovka Orange & Ginger. Likér z řady Fruits & Herbs se inspiruje kouzlem tradičních bylinných tónů Becherovky a vytváří neodolatelnou kombinaci osvěžující chuti šťavnatého pomeranče s jemným nádechem zázvoru, který zvýrazní chuťový zážitek. To reflektuje i reklamní spot, jehož zhlédnutí má evokovat touhu novinku ochutnat. Kampaň běží od 18. března v televizi, během jara se objeví i v digitálních kanálech, na sociálních sítích, v printu a outdooru.

 

Nový přírůstek do řady Fruits & Herbs je založen na kombinaci bylin a ovoce. Nižší obsah alkoholu a ovocná složka Becherovky Orange & Ginger otevírají dveře k novým spotřebitelům. Motiv na etiketě odkazuje na přírodu a autentickou chuť použitých ingrediencí. Prémiový design ve spojení s ikonickou plochou lahví pak navazuje na Becherovku Original.

 

Osvěžující tradičně netradiční chuť Becherovky Orange & Ginger s 20 % alkoholu je k dostání v půllitrovém balení za 229 Kč.

 

„Chtěli jsme vytvořit spot, který diváka doslova ponoří do víru chutí nové Becherovky Orange & Ginger, hlavní roli tak hrají právě použité ingredience, tedy pomeranč, bylinky a zázvor,“ komentuje nový spot Pavel Geschmay, marketing manager Jan Becher Pernod Ricard.

 

Kampaň odstartovala 18. března a je k vidění minimálně do konce května nejen v televizi, ale i v dalších kanálech – online, na sociálních sítích a zapojena bude také outdoorová komunikace a prezentace v printu.

 

Ochucený likér Becherovka Orange & Ginger nejlépe chutná vychlazený z lednice do panákové skleničky. Je ideální  volbou pro přípitky, ale výborně chutná i v koktejlech. Chuť je sladká a osvěžující s výraznými tóny pomeranče a decentním nádechem hořkosti. Po polknutí se na jazyku objeví jemné mravenčení díky zázvoru.