Monin Ginger

Podíl zázvorové šťávy ve výši 39 procent spolu s nízkým obsahem cukru a absencí barviv či alergenů dělá z tohoto koncentrátu štiplavou bombu plnou čisté chuti. Pyšní se rozmanitou využitelností. Monin Ginger upotřebíte v limonádách, cold brew nálevech a čajích, ale i v koktejlech typu highball, collins, tiki nebo mule. Zkuste jím ozvláštnit Penicillin, Margaritu, nebo vytvořte jednoduchou zázvorovou sodu.

 

„V posledních několika letech se zázvor stal jednou z nejvíc trendy příchutí v nápojovém odvětví a neobejde se bez něj spousta receptur. Koncentrát od Moninu přináší to nejlepší z chutí, štiplavosti, kořeněných tónů a kyselosti,“ uvádí nápojový expert Mišel Posavac.

 

 

Monin Cinnamon Roll

Skořicová rolka. Dobrota, která má původ ve švédských historicky skromných podmínkách a je perfektním společníkem ke kávě, dobyla svět včetně Spojených států. Tento sirup od Moninu bez konzervantů, alergenů a s obsahem přírodních dochucovadel i čistého řepného cukru z Francie zaujme autentickou chutí.

 

„Zachycuje esenci chuti sladkého těsta s aroma skořice, másla a hnědého cukru. Snadno jím ozvláštníte oblíbené kávové speciality a míchané nápoje. Mléčné šejky a Bubble tea s chutí skořicové rolky jsou prostě neodolatelné. Bude se perfektně párovat se stařenými destiláty a nápoji na jablečném základu, jako jsou cider a calvados,“ dodává nápojový expert Raphaël Duron.

 

Oba produkty jsou k dostání na e-shopu zaznzibarshop.cz.