Zapojte se do barmanské soutěže s vermutem Sedmero, namíchejte koktejl a vyhrajte výlet do vinařství Víno J. Stávek pro sebe a svůj tým.

 

Jak se zapojit?

Vytvořte koktejl, který bude obsahovat minimálně 30 ml vermutu Sedmero suché nebo Sedmero rosé. To je jediná podmínka, jinak máte zcela neomezené možnosti. Jestli jej použijete jako bázi nebo modifikátor, je zcela na vás. Nebojte se proto popustit uzdu vlastní kreativitě.

 

Svůj soutěžní koktejl namíchejte, vyfoťte a pošlete spolu s recepturou a storytellingem (podělte se s námi o příběh a inspiraci, jež se skrývá za koktejlem) na e-mail solc@vikezagastro.cz.

 

Pozor, jen receptura s fotkou nestačí. Co dalšího je třeba?

  • Sledujte instagramové profily @vikezagastro a @sedmerovermut;
  • během února 2024 zařaďte soutěžní koktejl do nabídky podniku, který budete reprezentovat;
  • sdílejte koktejl na sociálních sítích – svých i podniku, pod jehož záštitou se do soutěže zapojíte – s hashtagem #sedmerosoutez a označením profilů @vikezagastro a @sedmerovermut.

 

Ve středu 7. března 2024 vyhlásíme sedm finalistů. Primárními hodnoticími kritérii bude dodržení množství vermutu, receptura, chuť a vzhled drinku. Prodej koktejlu v podniku a jeho promo na sociálních sítích jsou podpůrná kritéria, která mohou rozhodnout v případě shodného výsledku podle primárních kritérií. Současně porota může navštívit zapojené podniky a koktejl ochutnat přímo na místě.

 

Termíny

  • 31. ledna 2024 do půlnoci je nejzazší termín pro zaslání receptury, příběhu a fotografie koktejlu na e-mail solc@vikezagastro.cz.
  • V průběhu února 2024 nabízejte soutěžní koktejl hostům ve svém podniku a sdílejte jej na sociálních sítích.
  • 7. března 2024 vybere porota ve složení Rudolf Forman, Tomáš Křemenák, Jan Stávek a Viktor Šolc sedm finalistů.
  • 19. března 2024 se bude konat finále v baru Back Doors. Porota pro finále bude upřesněná.

 

Finále proběhne od 14.00 a skončí přibližně v 16.30. Poté bude následovat workshop vinaře Jana Stávka, během něhož představí novinku Sedmero zralé, a večer se uskuteční guestshift Rudolfa Formana a Tomáše Křemenáka z Baru, který neexistuje.

 

Co můžete vyhrát?

Na vítěze čeká magnum láhev Frankovky a výlet do vinařství Víno J. Stávek v Němčičkách, kde myšlenka vermutu vznikala a kde se dodnes vyrábí. Výherce s sebou může vzít až pět osob.

 

Finalista na druhém místě získá také magnum láhev Frankovky a karton vermutu Sedmero. Finalista na třetím místě si odnese magnum láhev Frankovky. Zároveň každého ze sedmi finalistů obdarujeme láhví Sedmero zralé.

 

Sedmero soutěž pořádá Vikeza Gastro ve spolupráci se značkou Sedmero.

 

V případě doplňujících dotazů kontaktujte Viktora Šolce: solc@vikezagastro.cz.