Máte rádi svět mixologie, nechybí Vám barmanské zkušenosti a komunikační dovednosti, dokážete čelit výzvám? Pak možná právě vy můžete svou budoucí profesní cestu spojit s Barcelo rumem.

 

Společnost Bottles and Labels, do jejíhož distribučního portfolia rum Barcelo patří, hledá vhodného kandidáta na pozici brand ambasadora. V České Republice má zastoupeny produkty: Pircher, Yellow rose, Licor 43, Orochata, Lolea Sangria, Villa Massa, OSA whisky, The Wild Geese Whisky, Pink 47, Champagne Autreau a Nicolas Feuilatte a řadu dalších produktů.

 

Poptávka je po dvou kolezích či kolegyňkách, kteří pomohou posunout portfolio značek o kus dál. Nemusí mít nutně zkušenosti s touto profesí, ale rozhodně by jim neměl chybět pracovní elán, znalost barmanství, vášeň pro koktejly a potenciál vypracovat se mezi lidmi v gastronomii. Nejde o to najít někoho, kdo by vytrénoval pár barmanů a poslouchal příkazy, ale raději samostatnou a kreativní osobnost, která bude svůj pracovní program aktivně vytvářet a naplňovat.

 

Bydlištěm nejlépe v Českých Budějovicích, nebo na Moravě.

 

Pozice brand ambassadorky/a značky Barcelo je prací jen na částečný úvazek. Zahrnuje školení barmanů, obchodních partnerů, účast na akcích pořádaných značkou včetně podílení se na jejich organizaci. Důležitou náplní práce ambassadora je rovněž vytváření a rozvíjení partnerství s nejlepšími podniky v Čechách a na Moravě, příprava a realizace masterclassů či prezentací se zaměřením na likéry a jejich mixologii.

 

Svými znalostmi, dovednostmi a nápady by měl/a umět přispět i k vytváření plánů značky v prémiovém on-trade segmentu a ve specializovaných obchodech.

 

Ambassador se rovněž podílí na PR aktivitách, pomáhá s vytvářením článků, poskytuje rozhovory – je zkrátka mediální tváří značky. S jeho pozicí je samozřejmě spojena i velmi drobná administrativa v podobě vyhodnocení veškerých aktivit, reportingu z provedené práce, uskutečněných akcí apod.

 

Předpokladem pro práci ambassadorky/a a je chuť pevně spojit „svoji duši“ se značkou Barcelo. Nezbytné jsou znalosti z oblasti mixologie a alkoholu obecně a zájem je nadále rozvíjet a prohlubovat. K tomu ji/mu kromě školení a samostudia dopomohou například i účasti na mezinárodních setkáních pro brand ambasadorky/a, které pořádá společnost Barcelo. I to je jeden z důvodů proč by uchazeč/ka o tuto pozici měl/a ovládat angličtinu.

 

Podmínkou jsou také mixologické dovednosti na dobré úrovni. Ambassador/ka je neustále v kontaktu s lidmi, musí být tedy dostatečně aktivní a komunikativní. Mezi lidmi a před nimi by se měl/a cítit naprosto přirozeně, bez prezentačních schopností se rozhodně neobejde, také bez řidičského průkazu a vlastního auta – někdy bude trávit čas na cestách.

 

Pokud vám nechybí vášeň pro koktejly a chuť se stále učit novým věcem, dejte o sobě vědět. Stačí poslat stručné CV a pár vět o sobě na e-mail barcelo@bottlesandlabels.cz.