Drink musí obsahovat Flor de Caña Rum 12 yo (minimálně 45 ml) a maximálně 5 dalších ingrediencí, a to včetně garnishe. Jeho příprava nesmí zabrat více jak 7 minut a samozřejmostí jsou fair trade certifikované ingredience. Servírování je čistě na fantazii soutěžícího.

 

Hlásit se mohou profesionálové pracující v baru, kde budou po dobu jednoho měsíce soutěžní koktejl nabízet a také propagovat na jeho sociálních sítích. Mezi další podmínky patří například trvalé bydliště na území České republiky nebo schopnost plynně se dohovořit anglicky.

 

Mezinárodní porota bude z přihlášených drinků vybírat ty nejlepší do lokálního finále. Vítěz tohoto národního kola získá 20 tisíc korun a dvě letenky do Nikaraguy, kde se bude konat globální finále. Globální vítěz získá 10 tisíc amerických dolarů.

 

Kompletní pravidla a bližší informace o podmínkách soutěže naleznete zde. A pokud si nejste čímkoli jistí, můžete se také obrátit na lokálního Brand Ambassadora značky Flor de Caña, Pavla Weisse z Premier Wines & Spirits (tel: +420 731 730 622, email: pavel.weiss@1er.cz).