Na jaké novinky se tedy můžete těšit, pokud jste se s nimi ještě neseznámili?

 

CRAFTER’S LONDON DRY GIN

Svěží estonský gin ručně vyráběný jedinou destilací v destilačním měděném kotli. V jeho chuti se snoubí tradiční jalovec s unikátními severskými bylinami. Botanicals z estonské divočiny jako rozrazil nebo fenykl utvářejí živý květinový buket s plnou a výraznou chutí.

 

CRAFTER’S AROMATIC FLOWER GIN

Vzniká destilací 12 bylin (kromě jalovce například tužebník, levandule, bezový květ či yuzu) a následnou infuzí květy šípkové růže. Tomuto aromatickému ginu dominují květy šípku a lučních květů. Destilát měděné barvy, která se po smíchání s tonikem přirozeně mění na růžovou.

 

CRAFTER’S WILD FOREST GIN

Srdcem této svěží botanické kompozice je jehličnaté trio plodů jalovce, smrkového jehličí a borovicových výhonků. Květy vřesu z období pozdního léta a borůvčí pak tomuto ginu dodávají ovocný a květinový charakter. Odvážné, zemité chutě lesa s výrazným nádechem kouře – to je to, co definuje jeho recepturu.

 

TRAVEL SAFE BIO VODKA

Je určena pro všechny cestovatele a turisty. Nabízí pohodlný způsob dezinfekce rukou, ploch a dokonce i ovoce. Vodka Travel Safe je vyrobená z bio-lihu a kromě desinfekce je vhodná k míchání koktejlů. Malá plastová lahvička (100 ml) je ideální na cesty a její vestavěná nalévací tryska je navržena k praktickému a bezpečnému použití.

 

PER SE APERITIVO

Aperitiv složený z 24 botanicals a s aroma s nádechem kardamomu, pomeranče, jamajského pepře a portugalského chmele.

 

AMAZONIA CACHAÇA

Brazilský destilát z cukrové třtiny skvělý jako základ drinku Caipirinha.

 

P 31 GREEN BITTER

Zelený bitter ze 31 vybraných bylin a esencí s důrazem na hořký chuťový profil. Písmeno P v názvu je poctou kavárně Caffe Pedrocchi v Padově, ve které nápoj vznikl. Uplatní se v twistech na Negroni, můžete ho jednoduše prodloužit sodou.

 

P 31 APERITIVO GREEN

Svěží aperitiv s nízkým obsahem alkoholu. Vyráběný z více než 20 bylin a esencí, především heřmánku, skořice, pomerančů, pelyňku, zázvoru a rebarbory. Zkuste jej namíchat s šumivým vínem, sodou a pár kapkami limetkové šťávy.

 

PUERTO DE INDIAS CLASSIC GIN

Lehký a svěží gin postavený převážně na citrusech. Destilován ve 130 let starém destilačním kotli.

 

PUERTO DE INDIAS PURE BLACK EDITION

Výraznější varianta výše uvedeného. Oproti němu obsahuje vyšší procento alkoholu a květy pomerančovníku.

 

PORTO CRUZ COLHEITA PORT 2009

Bílé portské Colheita se vyrábí z bílých hroznů z jediné sklizně z roku 2009. Jedná se o plné víno s výraznou vůní medu a sušeného ovoce. Je svěží a vyvážené, má sladký a hladký závěr. Hodí se ke slaným předkrmům nebo rafinovaným dezertům.

 

PORTO CRUZ COLHEITA PORT 2000

Jeho barva se pohybuje od jantarově červené až po zlatou. Vyznačuje se výrazným elegantním buketem s tóny vlašských ořechů, sušeného ovoce a fíků, v chuti se objevují sladké tóny sušeného ovoce. Chuťově dokonale doplňuje kořeněné masité pokrmy, kozí sýry a ořechy.

 

GRAN CRUZ PORTO 20YRS

Jeho jantarová barva má topazový nádech. Ve vůni se objevuje vůně karamelu a vlašských ořechů. V chuti je komplexní s jemným nádechem dubového dřeva. Toto dvacetileté víno by se mělo vychutnávat při pokojové teplotě. Skvěle doplňuje chutě mušlí, kachny či skořicových dezertů. Hodí se také ke kávě nebo jako samostatný digestiv.

 

GRAN CRUZ PORTO 30YRS

Je skvělým doplňkem k foie-gras a tradičním dezertům, stejně jako ke kachně, mušlím a rybám. Bude vynikající jako digestiv po večeři nebo ke kávě.

 

LIMONÁDY FRANKLIN & SONS

Edice londýnských limonád lahvovaných na objem 0,275 litru s historií od roku 1886. Zahrnuje příchutě:

 

Rhubarb lemonade (rebarbora)

Dandelion Burdock lemonade (pampeliška & lopuch)

Cherry & Plum lemonade (třešeň & švestka)

Pressed Raspberry lemonade (malina)

Hedgerow Elderflower lemonade (bezinka)

Valencian Orange & Grapefruit (pomeranč a grep)

Natural Rose lemonade