Extra perlivost odkazuje k oslavám 150. výročí založení značky Mattoni, novinka je o celých 50 % perlivější než klasická Mattoni perlivá. Stejně jako ostatní vody Mattoni z portfolia i ona obsahuje vyvážený poměr minerálů.

 

Rok 2023 je v Mattoni ve znamení oslav kulatého výročí založení společnosti, proto se firma rozhodla překvapit nejen jedinečným formátem, ale i zmíněnou 150% perlivostí, která nemá na trhu obdoby. „Oslavujeme a přejeme si, aby naši zákazníci slavili s námi. Proto jsme uvedli limitovanou edici oblíbené přírodní Mattoni v této extrémní perlivosti evokující oslavy, svěžest a radost ze života,“ vysvětluje tento krok Barbora Gavendová, Brand development manažerka značky Mattoni.

 

Plechovkový formát je pro zákazníky populární z mnoha důvodů – je pohodlný, dobře se přenáší a lze jej snadno skladovat v ledničce nebo ochlazovacích návlecích. Mattoni perlivá je známá i jako ideální součást nealkoholických koktejlů, zvýšená perlivost novinky ještě lépe zdůrazní chuť obsažených ingrediencí v míchaných drincích. Mattoni extra perlivá je proto zajímavou volbou pro amatérské i profesionální barmany.

 

Doporučená maloobchodní cena novinky činí 20,90 Kč. K dostání je Mattoni extra perlivá také o objemu 1,5 l v PET lahvích za doporučenou maloobchodní cenu 15,90 Kč.