Dvojice novinek je stvořená pro všechny milovníky drinků na bázi vodky, kteří dávají přednost i nápojům s nižším obsahem alkoholu. Teď už nemusíte dělat kompromisy – novinky nabízí snížený 30% obsah alkoholu, maximum ovocné chuti, neobsahují žádný přidaný cukr a jsou vyrobeny pouze z přírodních aromat.

 

Nejen mladí spotřebitelé reagují na aktuální trendy a dávají přednost lehčím drinkům s nižším obsahem alkoholu. Značka proto nezaváhala a připravila do svého širokého portfolia dva žhavé ovocné přírůstky – Amundsen Essences Mango a Amundsen Essences Orange, které jsou vyrobeny pouze z přírodních aromat, neobsahují žádný přidaný cukr a drží se spotřebitelských trendů, takže mají nižší obsah alkoholu 30 %. Jejich specifický a promyšlený design navíc odráží i poslední trendy v etiketách. Láhve jsou totiž vybaveny speciální fólii, která se mění podle úhlu pohledu a tím způsobí, že vypadají pokaždé trochu jinak.

 

Novinky si skvěle vychutnáte samostatně na ledu, nebo třeba v drinku Amundsen Skinny Mango a Orange, který si jednoduše namícháte i doma. K dostání jsou v prodejnách Ahold.

 

 

Amundsen Skinny Mango & Orange 

 

Složení: vodka, soda, mangová šťáva nebo pyré/pomerančová šťáva nebo pyré, kostky ledu, plátek čerstvého manga/pomeranče na ozdobení
Sklo: vysoká sklenice