Hlasovat je možné na oficiálním instagramovém profilu soutěže, autor snímku s nejvíce srdíčky se bude moct těšit na teambuilding pro celý svůj tým ve výrobním areálu společnosti STOCK v Prádle u Nepomuku. Nepropásněte možnost podpořit své favority a pokud jste tak ještě neučinili, určitě nějaká srdíčka rozdejte! Hlasování končí tuto neděli 12. prosince.

 

Do stejného termínu zároveň běží počítání prodejů soutěžních drinků v kamenných podnicích. Soutěžící jsou rozděleni do čtyř regionů a vítěz této disciplíny v každém regionu získá závoz produktů z portfolia STOCK Plzeň-Božkov v hodnotě 10 tisíc korun zdarma. Statistika prodeje se počítá od začátku listopadu.

 

Ambasadoři společnosti kromě toho ještě vyhodnotí nejlepší a zároveň nejlépe replikovatelný soutěžní koktejl, jehož autor obdrží odměnu ve výši 7.500 korun.

 

Bavorák je klasický český míchaný nápoj sestávající z Fernetu STOCK, toniku a plátku citronu. Soutěžní highball drink musí být jeho variací obsahující minimálně tři centilitry hořkého likéru.

 

Česká barmanská asociace tuto soutěž spolupořádá, získané body zúčastněných soutěžících se započítávají do celoročního seriálu Czech Bartenders League o Barmana roku.