Novinka v The Banker’s

Důraz na minimalismus je hlavní charakteristikou nového koktejlového menu v pražském baru The Banker’s. Obsahuje osm drinků vytvářených dle aktuálních trendů jako zero waste nebo snížený obsah alkoholu.

 

Ošidné počty

S kterým nápojem do svého těla vpravíte největší množství alkoholu – velkou desítkou, dvojkou vína, nebo velkým panákem destilátu? Nedávný průzkum odhalil, že většina lidí na tuhle otázku odpoví špatně.

 

Káva boduje

Pražský EMA espresso bar patřil před lety do skupiny podniků, které ustanovily kategorii kaváren s výběrovou kávou. Pandemii se nyní již celé skupině o několika kavárnách a pekárně daří ustát relativně slušně.

 

Banánové pokušení

Na český trh míří 1.500 lahví speciální edice rumu La Hechicera Série Experimental No. 2. Ústředním tématem tohoto kolumbijského destilátu se staly banány – právě ty se v blendu rumů těsně před jeho závěrečnou filtrací několik dnů macerují. Ovlivňují především vůni výsledného produktu.

 

Hotelová kreativita

Brněnský hotel Marriott se snaží reagovat na pandemické podmínky vytvořením profesionálního virtuálního studia uzpůsobeného pro hybridní eventy.

 

 

---stručně---

 

V areálu Plzeňského Prazdroje již zahájil provoz experimentální minipivovar Proud.