Paragon je k dostání
Trojice prémiových cordialů Paragon od značky Monin je v prodeji už i v Česku, distribuuje je zde společnost Zanzibar. Jejich hlavní ingrediencí je pepř, na vývoji cordialů spolupracoval Alex Kratěna.

Poznejte středověk
Přátelský minipivovar z Malešova sídlí ve středověké tvrzi. Jeho zakladatelem je bývalý manažer Home Creditu a zaměstnanci tady nosí mikiny s nápisem „Sloužím pánovi“. Prostě zajímavý díl seriálu o zajímavých českých minipivovarech…

To je žrádlo
Plzeňský prazdroj nasadil na svá nealkoholická piva značky Birell nový reklamní spot. Půlminutový snímek je silně inspirován filmem Ecce omo Homolka a pivní produkt spojuje s krásami české přírody.

Novinka v Litoměřicích…
V Litoměřicích znovuotevřeli koktejlový bar Bazar. Šéfuje mu barman se zkušenostmi z pražského Bugsy’s, v menu najdete nejen signaturní drinky, ale i víno, pastrami sendvič nebo sushi.

… i V Kolkovně
Vyhlášený bar L’Fleur, pod nímž jsou podepsaní Miloš Danihelka s Vítězslavem Cirokem, si vyměnil prostory se sousedním klubem Steampunk a refreshoval koncept na bistro bar. Odpoledne tak tady dostanete třeba nealkoholické drinky nebo moderní francouzskou kuchyni.