Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      

« zpět

@bars: Jak na předmíchané koktejly?

2. 5. 2018
Současný trend předmíchaných koktejlů má své kořeny v historii. Vlastně se dá říci, že s předstihem připravené míchané drinky servírované z různých typů nádob klasickým koktejlům do jisté míry předcházely. A proč se k nim barový svět znovu navrací? Cílem barmanského řemesla je maximální spokojenost hostů, které snáze dosáhnete, jste-li schopni jim nabídnout perfektní servis a konzistentní kvalitu nápoje a máte-li čas a prostor se věnovat detailům. A právě to předmíchané drinky umožňují.
Celý článek naleznete zde: www.atbars.com
24. - 27. 1. 2019
DANUBIUS GASTRO 2019
9. 2. 2019
JEDNÁNÍ PREZÍDIA CBA
17. 2. 2019
CALVADOS NVIT
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři