Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      

« zpět

Z baristů se na For Gastru nejlépe vedlo Adamu Troubilovi

8. 10. 2017
Celoroční seriál baristických soutěží České barmanské asociace, Mistr kávy, pokračoval v sobotu na pražském veletrhu For Hotel & Gastro třetím dějstvím. Klání Baileys Professional Mistr kávy se zúčastnili dva baristé a dvě baristky, jejichž úkolem bylo připravit cappuccino a volný nápoj obsahující irský likér Baileys. Nejlepší soutěžní formu prokázal brněnský barista Adam Troubil, kterého na stupních vítězů následovali Adéla Mondeková s Kamilem Hégrem.
Vítěz v receptuře svého bezejmenného míchaného nápoje kromě povinného Baileys použil ještě hořký likér Amaro Montenegro, tonka bean sirup a vaječný žloutek. „Všechny moje drinky jsou no name. To aby příjemce při degustaci nebyl dopředu ovlivněn a sám si po napití řekl, jak mu nápoj chutná,“ dodal Adam Troubil ke své filozofii.

Ten vede aktuální celoroční pořadí Mistra kávy. K tomu, aby získal titul Baristy roku, však ještě bude muset v půlce listopadu posbírat nějaké body na posledním letošním podniku Džezva/Ibrik Cup.
31. 10. - 1. 11. 2017
PRAGUE BAR SHOW 2017
3. - 4. 11. 2017
Whisky Life! Prague 2017
3. - 4. 11. 2017
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři