Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      

« zpět

Z baristů se na For Gastru nejlépe vedlo Adamu Troubilovi

8. 10. 2017
Celoroční seriál baristických soutěží České barmanské asociace, Mistr kávy, pokračoval v sobotu na pražském veletrhu For Hotel & Gastro třetím dějstvím. Klání Baileys Professional Mistr kávy se zúčastnili dva baristé a dvě baristky, jejichž úkolem bylo připravit cappuccino a volný nápoj obsahující irský likér Baileys. Nejlepší soutěžní formu prokázal brněnský barista Adam Troubil, kterého na stupních vítězů následovali Adéla Mondeková s Kamilem Hégrem.
Vítěz v receptuře svého bezejmenného míchaného nápoje kromě povinného Baileys použil ještě hořký likér Amaro Montenegro, tonka bean sirup a vaječný žloutek. „Všechny moje drinky jsou no name. To aby příjemce při degustaci nebyl dopředu ovlivněn a sám si po napití řekl, jak mu nápoj chutná,“ dodal Adam Troubil ke své filozofii.

Ten vede aktuální celoroční pořadí Mistra kávy. K tomu, aby získal titul Baristy roku, však ještě bude muset v půlce listopadu posbírat nějaké body na posledním letošním podniku Džezva/Ibrik Cup.
14. 1. 2018
CALVADOS NVIT 2018 PRAHA
18. - 21. 1. 2018
GASTRO JUNIOR BRNO 2018
18. - 21. 1. 2018
GASTRO JUNIOR BRNO 2018
31. 1. 2018
KROMĚŘÍŽ 2018
31. 1. 2018
JMK - KROMĚŘÍŽ 2018
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři