e-mail
heslo

Reset hesla |Stát se členem

MENU
ZAVŘÍT
VŠECHNY SEKCE ASOCIACE

CZECH MIXOLOGIST

ZPĚT

  • O SEKCI
  • SOUTĚŽE A AKCE
  • KLUBY

MISTR KÁVY

ZPĚT

  • O SEKCI
  • SOUTĚŽE A AKCE

CZECH FLAIR TEAM

ZPĚT

  • O SEKCI
  • SOUTĚŽE A AKCE
  • ŘÁD KLUBOVNY

CZECH TEATENDERS

ZPĚT

  • O SEKCI
  • AKCE
  • TEA MASTER CUP
  • SOUTĚŽE JTC

CZECH BEER SPECIALIST

ZPĚT

  • O SEKCI
  • SOUTĚŽE A AKCE

CZECH MIXOLOGIST
O SEKCI

ZPĚT

CZECH MIXOLOGIST
KLUBY

ZPĚT

MISTR KÁVY
O SEKCI

ZPĚT

CZECH FLAIR TEAM
O SEKCI

ZPĚT

CZECH TEATENDERS
O SEKCI

ZPĚT

CZECH TEATENDERS
TEA MASTER CUP

ZPĚT

CZECH TEATENDERS
SOUTĚŽE JTC

ZPĚT

CZECH BEER SPECIALIST
O SEKCI

ZPĚT

CZECH BARTENDERS LEAGUE

DIAGEO RESERVE WORLD CLASS 2023

Devátý ročník českého kola velmi prestižní celosvětové barmanské soutěže. 

 

 

TERMÍNY

30. 1. 2023 slavnostní zahájení 9. ročníku soutěže a seminář Highballin´, hotel Andaz, Praha
6., 7., 8. 3. 2023 semifinálová kola pro Prahu, Čechy a Moravu
28. 3. 2023 druhý seminář, Prague Bar Show, Praha
18. 4. 2023 vyhlášení TOP 12, třetí seminář na téma Science of Smoke, Becher’s Bar Karlovy Vary
květen 2023 World Class Cocktail Festival (celý měsíc)
24.-25. 5. 2023 grand finále s šesti nejlepšími barmany a vyhlášení absolutního vítěze, Pražská křižovatka
podzim 2023 globální finále v brazilském Sao Paulu

 

 

PRAVIDLA

Do soutěže se přihlašuje zasláním e-mailu na adresu petr.kymla@stock.cz.

 

Úkolem účastníků prvního kola (semifinále) je vytvořit koktejl typu Highball obsahující alespoň 3 cl whisky Johnnie Walker Black Label, alespoň 2 cl domácího cordialu a perlivou vodu. Domácí cordial by měl splňovat principy udržitelnosti a zero waste, ideálně být vyroben ze zbytků. Uzávěrka odevzdání (receptura, fotografie, postování na oficiální profil soutěže) je 19. února.

 

Semifinálová kola se uskuteční 6., 7. a 8. března regionálně rozdělená na Prahu, Čechy a Moravu. Úkolem je namíchat tři porce soutěžního koktejlu v sedmiminutovém časovém limitu. Porota ze všech účastníků vybírá TOP12 (postupuje vítěz každého kola a 9 barmanů a barmanek s nejvyšším počtem obdržených bodů). Vyhlášení TOP12 finalistů proběhne 18. dubna na semináři v Becher’s Baru Grandhotelu Pupp.

 

TOP12 se utká ve finále ve dnech 24. a 25. května v prostorách Pražské křižovatky ve třech disciplínách, nejlepší pětice pak ve čtvrté disciplíně svede souboj o absolutního českého vítěze. Ten postupuje do globálního finále v brazilském São Paulu.

 

 

BODOVÁNÍ CZECH BARTENDERS LEAGUE

Účast na úvodním semináři: 1 bod

 

Zaslání receptury soutěžního drinku: 2 body

 

Umístění v TOP12: 1 bod až 12 bodů dle umístění

 

 

KONEČNÁ TABULKA SOUTĚŽE

Poř.
Jméno a příjmení
Body
1.
Jan Šebek
15
2.
Peter Plieštik
14
3.
Martin Vogeltanz
13
4.
Barbora Kulhánková
11
5.
Patrik Škamla
7
6.
Patrik Weis
7
7.
Tomáš Horn
6
8.
Matúš Brath
5
9.
Marek Šimůnek
4
10.
Tomáš Bakaj
3
11.
Martin Bečko
3
12.
Filip Bureš
3
13.
Jan Dinstpír
3
14.
Lukáš Dratva
3
15.
Lukáš Holoubek
3
16.
Tomáš Hradecký
3
17.
Jaroslav Jeřábek
3
18.
Tomáš Karlík
3
Poř.
Jméno a příjmení
Body
19.
Matej Kochan
3
20.
Jan Lukas
3
21.
Jan Marček
3
22.
Radim Pavlík
3
23.
Filip Polzer
3
24.
Daniel Prokeš
3
25.
Nicolas Rotbauer
3
26.
Lukas Sedlmaier
3
27.
Jaroslav Štrunc
3
28.
Filip Štumper
3
29.
Marek Trubač
3
30.
Yury Zabaluev
3
31.
Radek Zabloudil
3
32.
Libor Andla
2
33.
Jakub Baštinec
2
34.
Karolína Cvachová
2
35.
Tomáš Gec
2
36.
Jan Suchomel
2
Poř.
Jméno a příjmení
Body
37.
Jakub Triščík
2
38.
Jan Zlámaný
2
39.
Lucie Bieglová
1
40.
Adam Bohuněk
1
41.
David Fruhauf
1
42.
Marek Hazuka
1
43.
Tomáš Jarmar
1
44.
David Kačírek
1
45.
Martin Kůla
1
46.
Tomáš Melzer
1
47.
Miroslav Navrátil
1
48.
Tomáš Nyári
1
49.
Adam Salman
1
50.
Michael Simons
1
51.
Carola Urru
1
52.
Jiří Vošahlík
1

 

 

VYBRANÉ MEDIÁLNÍ VÝSTUPY

 

 

GALERIE Z ÚVODNÍHO SEMINÁŘE

Svět barmanů 1/2023

OFICIÁLNÍ ČASOPIS CBA

Svět barmanů 1/2023

HLAVNÍ PARTNEŘI

HLEDÁTE PRÁCI V OBORU?

Gastrojobs