Je jich 15, všichni jsou špičkovými zástupci tuzemské barové scény, ale jen jeden nebo jedna z nich bude moct nad hlavu pozvednout trofej pro Barmana roku 2023. Jistě, řeč je o finalistech loňského ročníku Czech Bartenders League! Jejich souboj bude už tradičně hlavní náplní programu eventu Abzac hands up!, jenž tentokrát připadá na blížící se 4. červen.

 

Také historicky třetí finále Czech Bartenders League, seriálu tuzemských barmanských soutěží, které CBA zastřešuje, účastníkům poskytuje široký prostor pro kreativní realizaci. Hodnotit je bude porota složená ze zkušených stálic barmanské komunity, koordinace komise se ujme Barman roku 2019 Honza Šebek. Vítěz získá nejen trofej, ale také právo koncem tohoto roku reprezentovat Českou republiku na koktejlovém mistrovství světa IBA na Madeiře.

 

Složení soutěžních skupin:

 

SKUPINA PREMIER WINES & SPIRITS

Filip Bureš

Tomáš Horn

Lukáš Dratva

 

 

SKUPINA JAN BECHER PERNOD RICARD

Martin Vogeltanz

Kateřina Vymazalová

Jaroslav Jeřábek

 

 

SKUPINA ULTRA PREMIUM BRANDS

Marek Šimůnek

Jan Zlámaný

Sharif Kurbanov

 

 

SKUPINA RUDOLF JELÍNEK

Barbora Kulhánková

Tomáš Hradecký

Nikol Talčíková

 

 

SKUPINA STOCK PLZEŇ-BOŽKOV

Jan Dinstpír

Matúš Brath

Mariam Ahmed

 

 

Celodenní program bude od 10 do 22 hodin uvádět vždy nezapomenutelný Petr Nárožný. Návštěvníci se mohou kromě setkávání s kolegy z oboru, sledování barmanské soutěže či předávání výročních cen těšit také na degustace alkoholických, nealkoholických, kávových a čajových specialit i míchaných drinků u stanovišť a barů partnerských společností.

 

Zpestřením jinak výlučně gastronomického programu bude přednáška rozhodčího etikety Daniela Šmída na téma Jak vás může old school etiketa zachránit v digitální době. O hudební stránku eventu se postará jazzové trio Vítězslava Hándla.

 

Na recepci se kvůli GDPR prokažte vyplněnou vstupenkou, kterou si můžete stáhnout zde.