Czech Mixologist
section of CBA
První publikovanou definici koktejlu najdeme v americkém časopisu "Balance and Columbian Repository" ze 13. května 1806: Koktejl je stimulovaný likér složený z různých druhů alkoholu, cukru, vody a bitterů, hovorově nazývaný bitter sling. Od té doby bylo napsáno mnoho barmanských knih a uveřejněno nespočet koktejlů. V dnešní době je spíše umění se vyznat v toku informací nejenom o koktejlech jako takových ale o oboru jako celku. Sekce Czech Mixologist vznikla v rámci České Barmanské Asociace především z potřeb profesionálních barmanů, které sdružuje a je tzv. platformou toku informací nejenom pro profesionální barmany a barmanky, ale také odbornou a laickou veřejnost.

Buďte i vy součástí "Czech Mixologist" ať už z pozice majitele baru, managera baru, mixologa, barmana, barmanky, nebo vás tento obor zajímá z pohledu hosta na baru.

Na zdraví

Czech Mixologist tým.
6. - 7. 1. 2020
SPOLEČENSKÉ SETKÁNÍ LEKTO
23. - 26. 1. 2020
DANUBIUS GASTRO 2020
29. 1. 2020
AHOL CUP 2020
29. 1. 2020
JMK - AHOL CUP 2020
29. 1. 2020
JTC - AHOL CUP 2020
Svět barmanů 4/2019
Job offer
Medial partners
Special partners