Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      
Centrum se nachází v Karlových Varech v historické budově Steinberky, otevřené je od úterý do neděle. Nabízí multimediální expozici i ochutnávku produktů.
Tým známého pražského podniku, jenž je mladším bratrem Hemingway Baru, pracuje s koktejlovým menu sezónně - mění ho podle ročních období. Léto se tady nese ve znamení spritzu či klarifikovaného mojita.
Pražské čajovny mají tolik tváří jako čaj samotný. Za čím tedy vyrazit? Dáte přednost "čajovému šampaňskému", čajovému studiu, nebo si prostě jen vezmete příslušenství a rozbalíte si ho na svém oblíbeném místě?
Původní a pravé rosolky byly připravovány z rosnatky, což je masožravá rostlina, podle níž likér dostal své jméno. Tento likér byl považován za lék na mnoho nemocí. Roman Vaněk s Martinem Žufánkem teď tento nápoj rekonstruovali.
Nevšední zážitek přichystá v pátek 26. července klientům havířovského stacionáře Lipová barman a lektor České barmanské asociace Milan Tomiczek. Zkušený mixolog i exhibiční barman tam předvede dopolední barmanskou show, a to bez nároku na honorář. Záštitu nad akcí převzala Česká barmanská asociace.
Na začátku června se uskutečnila historicky první návštěva Bar Academy Chile v nově otevřeném návštěvnickém centru společnosti R. Jelínek poblíž chilského města Quillonu. Centro Turistico Destileria R. Jelínek je součástí palírny a hruškových sadů od tohoto února, které společnost v Chile vlastní již od roku 2008.
V České barmanské asociaci se nám zanedlouho uvolní pozice asistentky, kterou můžete obsadit možná právě Vy.
Česko nepřestává být pivní velmocí světového formátu, což pravidelně potvrzují všemožné statistiky. Aktuálně se tady ročně na jednu osobu uvaří 192 litrů piva, což je nejvíc z celé Evropské unie. Druhá je v tomto ohledu Belgie, třetí Irsko.
Jak se vytváří blendovaná whisky, v níž jsou přítomné kouřové tóny, ale zároveň mu zcela nedominují? Kolik kouřových variací vlastně ve whisky existuje? A jak na koktejly z kouřových whisky? Odpověď naleznete v článku na atbars.com.
Plast je mrtev, ať žijí alternativy! Spolu se svým bratrem, světově slavným barmanem Zdeňkem, rozjel Pavel Kaštánek před pár měsíci firmu TrunkBros, která gastronomickým podnikům dodává různá ekologická řešení.
Plošné regulace v posledních letech mají za následek tisíce zavřených hospod, především na venkově. Lidé si navíc rozmyslí, jestli budou utrácet za čepované pivo, nebo si koupí levnější lahvové.
Největší Slavnost cideru zavítá 14.-16. června jíž počtvrté na Smíchovskou náplavku a nabídne více než 100 druhů cideru a moštů od malých lokálních a řemeslných výrobců z ČR i zahraničí. Návštěvníci se mohou těšit na dobré jídlo, pestrý hudební program, workshopy, aktivity pro děti a tři dny plné slunce a zábavy pro celou rodinu. Letos se navíc akce poprvé obejde bez plastu, neekologické jednorázové kelímky nahradí festivalové skleničky.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]     [ dalších 12 ]   »

12. 2. 2020
OXALIS - CZECH TEATENDER
12. 2. 2020
12. 2. 2020
KROMĚŘÍŽ 2020
14. 3. 2020
GINFEST 2020
14. 3. 2020
GINFEST 2020
Svět barmanů 4/2019
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři