Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      
Vytvořit menu plné lákavých drinků, které budou majiteli baru generovat zisk, to není nic jednoduchého. Přečtěte si sadu tipů od Diageo Bar Academy.
Upozorňovat na zbytečné plýtvání potravinami se dá různými způsoby. Třeba skrze event s celebritami, které míchaly nealkoholické drinky za dozoru mistra barmana Jana Šebka.
Devátý ročník Prague Bar Show se uskuteční v úterý 24. září 2019 v Národním domě na Smíchově. Organizátorem akce je odborný magazín Barlife ve spolupráci s Českou barmanskou asociací.
Snímků o pivu se natočila spousta, tenhle článek je řadí do dvou kategorií. Ta první se zaobírá výrobou řemeslného piva craft beer, druhá je pak směsicí odlehčených žánrů, u nichž se člověk i nasměje.
Ve virtuálním prostoru vzniká v těchto dnech unikátní galerie fotografií z celého světa. Pojítkem snímků je soutěžní koktejl z vizovické kosher slivovice, stejně jako téma – „Místo, kde žiji“.
Časopis Drinks International uspořádal anketu Bar World 100, v níž hledal nejvlivnější lidi globální barové scény. Za nejvýraznější osobnost byl zvolen majitel londýnských a amsterdamských podniků Ryan Chetiyawardana známý jako Mr. Lyan. Na druhém místě se umístil Alex Kratěna, 44. příčku obsadil Zdeněk Kaštánek.
Dne 26. 7. 2019 na zahradě Stacionáře Lipová v Havířově proběhlo zábavné dopoledne pro všechny klienty příspěvkové organizace. Měli jsme tu čest a možnost shlédnout vystoupení profesionálního barmana pana Milana Tomiczka, člena České barmanské asociace. Ten nám ukázal, co vše je možné při přípravě míchaných nápojů.
Sada tipů pro manažery podniků, tentokrát na téma měření úspěchu. Další díl povedeného seriálu Diageo Bar Academy.
Hned dvě prestižní ceny získal Atlas v Singapuru, kde donedávna působil i český barman Roman Fotlán. Nejlepším mezinárodním barmanem se stala Monica Berg, která letos s Alexem Kratěnou otevřela londýnský Tāyer + Elementary.
Šestadvacetiletý Zdeněk Hýbl se na letošním světovém šampionátu baristů v Bostonu umístil na 23. místě. V Praze provozuje espresso bar Onesip Coffee. V čem mu pomohla jeho závodní jo-jo kariéra? A jak se podle něj dá dostat na špičku baristické scény?
Na jižní Moravě vznikají velice zajímavá piva. Ta "divoká" zrají dva roky i déle a obsahují ovocné plody starých odrůd či hrozny Svatovavřineckého vína.
Kofein podporuje spalování energie v lidském organismu a tím i hubnutí, uvádí vědecký výzkum. Efekt se dostavuje už po jednom jediném šálku kávy.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]     [ dalších 12 ]   »

14. 3. 2020
GINFEST 2020
14. 3. 2020
GINFEST 2020
15. - 17. 3. 2020
PROWEIN DÜSSELDORF 2020
18. 3. 2020
MGD - O POHÁR MS KRAJE
20. 3. 2020
GASTRO KROMĚŘÍŽ 2020
Svět barmanů 4/2019
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři