Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      
Příroda se s příchodem jara probouzí a začíná lákat k všelijakým výpravám. Kam ale vyrazit a jak? S inspirací přicházejí knihy Where Bartenders Drink, jež čtenáře zavede do řady pozoruhodných podniků napříč světadíly, a And a Bottle of Rum, která v deseti kapitolách vybízí k intelektuálnímu výletu plnému představ o koloniální Americe, tiki kultuře i mojitovém šílenství.Celý článek naleznete zde: www.atbars.com
Jak chutná pivo Sedmý schod? A jak káva Majada z dalekého Salvadoru? Jaké koktejly se dají připravit z různých druhů čaje? To všechno se dozvěděli návštěvníci dvoudenního festivalu Ostravování, který se na začátku dubna uskutečnil v ostravském hotelu Clarion, u prezentačních stánků odborných sekcí České barmanské asociace.
Irská whiskey, medová voda, heřmánková tinktura, pomerančový bitter a sépiové barvivo. Zkombinujte tyto suroviny ve správném poměru a jste na dobré cestě vyhrát koktejlovou soutěž. Říkat to po včerejšku může českokrumlovský barman Jan Lukas, který se svým drinkem Black Tower zvítězil v Dubliner Poetic Cupu 2017.
fotogalerie     
Nově otevíraný bar CRAZY DAISY v Praze hledá pracovníky na pozice:

• barman/ka
• office manager/ka
• obsluha
• bar manager/ka
• sommelier

Chcete se stát součástí CRAZY DAISY?
Pošlete své CV na info@crazydaisy.cz. Více informací naleznete v přiloženém dokumentu.
dokument (76 kB)
Upozorňujeme na blížící se uzávěrku registrace na KONFERENCI CBA, která je již za 3 dny 31.3.2017. Ještě máme volných pár míst, neváhejte a přihlaste se na tuto prestižní akci roku 2017.
McCann Prague se bude starat o komunikaci značek Tullamore Dew, Cointreau, Aperol, Hendrick´s, Rémy Martin nebo Mount Gay z portfolia Rémy Cointreau. Celý článek naleznete zde: MarketingSalesMedia
Plzeňský Prazdroj letos slaví 175. výročí od svého zrodu a při této příležitosti se rozhodl uspořádat výstavu dobových předmětů odkazujících na důležitá historická období značky i českých hospod. Exponátem do ní může přispět možná i vy. Celý článek naleznete zde: www.atbars.com
Restaurace BlackDog hledá bar managera pro svou restauraci v Praze. Více informací v přiloženém dokumentu.
dokument (293 kB)
Přivítejte jaro s gurmánskou gastronomií vaření jídla s kávou. Významný šéfkuchař Andrea Crippa a Roberto Trevisan pro vás připraví večer plný jídla vařeného s kávou doplněného o podávání kávy obsažené v recepturách i vín párovaných s jednotlivými chody. Více informací v přiloženém dokumentu.
dokument (442 kB)
Nominace pro letošní ročník GRAND PRIX CBA - THE BEST BARTENDERS 2017 jsou odtajněny. Exhibiční představení bude sledovat a degustovat renomovaná a uznávaná porota přímo před open bary. V této exhibici bude, mimo jakosti připravených nápojů, kladen důraz na komunikaci s hosty, prezentaci osobnosti, práce barmana a zajímavé techniky.
Filozofií samotné GRAND PRIX CBA a udílení nominací je motivovat všechny barmany k neustálému rozvoji, vzdělávání se v oboru a dosahování stabilně vysokého standardu práce. Za tyto výsledky jsou pak, navrženi a následně prezidentem CBA nominováni do této prestižní akce.
Samotné nominace naleznete v přiloženém dokumentu.
dokument (574 kB)
Dne 16. 3. 2017 se uskutečnila soutěž mladých barmanů pod názvem " O POHÁR NÁMĚSTKA HEJTMANA MS KRAJE 2017. Této soutěže se zúčastnilo 33 juniorů včetně Slovenska a Francie.
fotogalerie     
Dvě desítky barmanů se včera postavily za soutěžní bar, aby letos poprvé zabojovaly o postup do českého národního finále World Class. V osmiminutovém časovém limitu soutěžící porotě prezentovali své drinky na téma First Taste Is with Eyes. Jména těch, kdo se se zadáním popasovali nejlépe, ale neznáme. Letos budou výkony barmanů v rámci dvou semifinále bodovány a finalisty určí až součet bodů po druhém kole, jež se odehraje v květnu. Celý článek naleznete zde: www.atbars.com

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]     [ dalších 12 ]   »

1. - 2. 9. 2017
1. 9. 2017
SUMMER BARTENDERS COMP.
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři