Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      
Podnik v centru Prahy míří na milovníky autentických vín. Stojí za ním průkopníci tématu příodních vín v Česku.
Průřez všemi disciplínami světového finále prestižní barmanské soutěže s českým reprezentantem. Jak se na několikadenní vrcholovou akci připravoval? A bude ještě někdy soutěžit?
Více než dvě stovky značek od 64 vystavovatelů, 1.612 návštěvníků, celodenní program edukativních seminářů a důstojné prostředí Národního domu na Smíchově. Taková byla letošní Prague Bar Show, která se konala minulý týden v úterý 24. září.
Dokumenty o ušlechtilém obilném destilátu i další snímky, v nichž whisky hraje důležitou roli. Podívejte se na výběr několika filmů, který vás možná inspiruje k jejich zhlédnutí.
Na dvacítku vystavovatelů a přednáškový program se v Bratislavě přišlo podívat 540 návštěvníků. Objevily se mezi nimi i největší osobnosti slovenského barmanství.
Glosa známého novináře Miloše Čermáka odehrávající se v gastronomických kulisách. "Být barmanem je zvláštní profese, něco mezi obchodníkem, psychologem a strážníkem," hodnotí autor.
K růstu podle vedení společnosti přispěly hlavně prodeje lihovin značky Božkov. Vyplývá to ze zveřejněné výroční zprávy.
Tradiční barmanské klání International Rudolf Jelínek Cup letos pokračovalo již 19. ročníkem, roli odborného garanta soutěže plnila Česká barmanská asociace. Domácím soutěžícím tentokrát vypálil rybník rakouský kolega!
Opojná vůně, podmanivá chuť, blahodárné účinky. To vše přináší lidem káva. Pokud patříte mezi ty, kteří si bez ní nedokážou představit svůj život, zamiřte na Guru-Caffé Kávafest, tradiční akci, která se koná na podzim ve Zlínském kraji u příležitosti Světového dne kávy.
Na začátku září se ve Varšavě uskutečnilo středoevropské kolo barmanské soutěže Nikka Perfect Serve. Do světového finále v australském Melbourne z něj postoupil český reprezentant Michael Hanák z pražského baru Bonvivant’s CTC.
Do Česka loni zavítalo bezmála pět milionů zahraničních turistů. To už je dobrý důvod k osvojení si základních gastronomických návyků nejčastěji zastoupených národů. Začít můžete třeba tímto článkem.
V aktuálním čísle prestižního časopisu o architektuře Era 21 vyšel článek o centru CBA Abzac, který se primárně zaměřuje na fungování řídícího systému Foxtrot. Článek si můžete stáhnout ve formátu pdf.
dokument (176 kB)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]     [ dalších 12 ]   »

12. 2. 2020
OXALIS - CZECH TEATENDER
12. 2. 2020
12. 2. 2020
KROMĚŘÍŽ 2020
14. 3. 2020
GINFEST 2020
14. 3. 2020
GINFEST 2020
Svět barmanů 4/2019
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři