Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      

This is alternative content.

Prague Bar Show 2017
Whisky Life Prague 2017
Výrobci ovocných sirupů, ze kterých obsluha v restauracích míchá limonády, nestíhají vyrábět. Ani vyšší cena takzvaných domácích limonád poptávku ze strany zákazníků neohrožuje. Limonády jsou dobrým byznysem jak pro majitele občerstvení, tak pro firmy vyrábějící sirupy.
Rozdíl mezi štamgastem a stálým hostem je zásadnější, než byste možná mysleli. Proč je důležité vědět, čím se tyhle dva důležité typy hostů liší, a jak jim vyjít vstříc?
Co si vlastně počít se svým životem? Někteří na to nepřijdou nikdy, jiným se to povede opravdu brzy. Do druhé kategorie by se mohl směle přihlásit jednadvacetiletý Jan Koplík. O tom, že bude barmanem, se rozhodlo už v jeho čtrnácti.
video     
Káva s mlékem - zločin proti kávě, nebo ne? Odborník na kávu a velký cestovatel po kávových plantážích Daniel Kolský, kterého si do studia pozvala Lucie Výborná, má jasno.
Nedaleko brněnského Náměstí svobody, v lokalitě barů, bister, kaváren a restaurací doslova před pár dny otvíral nový bar, nesoucí vcelku atraktivní název – 7 hříchů. Noví nájemci prostor na Jakubské ulici č. p. 7 využili patrového prostoru a v relativně poklidné ulici zřídili i zahrádku.
Pokud v obchodech saháte po průmyslově vyrobených ledových čajích, zpozorněte. Odborníci z iniciativy Vím, co jím a piju otestovali ledové čaje z PET lahví. A závěry nejsou pozitivní.
"V tom baru je něco jinak… Hned na první pohled,“ napadne vás, když vejdete dovnitř. A pokud na onen první pohled nepoznáte, co to je, tak na ten druhý se vám to už dozajista podaří. Historické stěny baru totiž kromě původní štukové výzdoby dekorují ještě digitální obrazy technologie videomappingu.
V polovině září by měl své první hosty, byť zatím jen v rámci zkušebního provozu, přivítat nový brněnský podnik, do nějž se bude chodit jak na jídlo, tak na koktejly. Ideálně na obojí zároveň. Do vínku totiž dostal název Atelier Cocktail & Bistro a jeho dvě hlavní tváře, barman Milan Bukovský a šéfkuchař Jakub Zatloukal Škaroupka, se v něm chystají snoubit drinky s pokrmy.
Bez přehánění, v Praze se zřejmě nemůžete uvelebit v baru, který by nabízel nádhernější výhled na město, než Cloud 9 v nejvyšším patře hotelu Hilton. Se sklenkou něčeho dobrého před sebou je to velmi půvabný způsob, jakým poznávat hlavní město České republiky, navíc z nevšední perspektivy.
video     
Jaký je rozdíl mezi jarošovským pivem a pivem Jarošov? Záludnost otázky nemusí být fanouškům malého pivovaru, který před rokem navázal na dlouholetou tradici vaření piva v Jarošově, na první pohled patrná.
Je víc obsah, nebo forma? Tahle otázka už potrápila mnohé myslitele. Jak je tomu ale v barovém světě? Obecně určitě platí, že „obal“ prodává. Lidé nejprve očima prozkoumají, co mají před sebou, a teprve pak začnou řešit, co je uvnitř.
Revoluční technologie mletí díky mechanismu z dílny aeronautického inženýra.. Nový standart jednoduchosti, efektivnosti a odolnosti. Zatím neexistuje mnoho zákazníků, kteří by mohli podat zprávy, ale díky webu výrobce a zahraničním recenzím vzbuzuje mlýnek už teď velká očekávání.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]     [ dalších 12 ]   »

Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři