Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      
Nevšední zážitek přichystá v pátek 26. července klientům havířovského stacionáře Lipová barman a lektor České barmanské asociace Milan Tomiczek. Zkušený mixolog i exhibiční barman tam předvede dopolední barmanskou show, a to bez nároku na honorář. Záštitu nad akcí převzala Česká barmanská asociace.
Na začátku června se uskutečnila historicky první návštěva Bar Academy Chile v nově otevřeném návštěvnickém centru společnosti R. Jelínek poblíž chilského města Quillonu. Centro Turistico Destileria R. Jelínek je součástí palírny a hruškových sadů od tohoto února, které společnost v Chile vlastní již od roku 2008.
V České barmanské asociaci se nám zanedlouho uvolní pozice asistentky, kterou můžete obsadit možná právě Vy.
Česko nepřestává být pivní velmocí světového formátu, což pravidelně potvrzují všemožné statistiky. Aktuálně se tady ročně na jednu osobu uvaří 192 litrů piva, což je nejvíc z celé Evropské unie. Druhá je v tomto ohledu Belgie, třetí Irsko.
Jak se vytváří blendovaná whisky, v níž jsou přítomné kouřové tóny, ale zároveň mu zcela nedominují? Kolik kouřových variací vlastně ve whisky existuje? A jak na koktejly z kouřových whisky? Odpověď naleznete v článku na atbars.com.
Plast je mrtev, ať žijí alternativy! Spolu se svým bratrem, světově slavným barmanem Zdeňkem, rozjel Pavel Kaštánek před pár měsíci firmu TrunkBros, která gastronomickým podnikům dodává různá ekologická řešení.
Plošné regulace v posledních letech mají za následek tisíce zavřených hospod, především na venkově. Lidé si navíc rozmyslí, jestli budou utrácet za čepované pivo, nebo si koupí levnější lahvové.
Největší Slavnost cideru zavítá 14.-16. června jíž počtvrté na Smíchovskou náplavku a nabídne více než 100 druhů cideru a moštů od malých lokálních a řemeslných výrobců z ČR i zahraničí. Návštěvníci se mohou těšit na dobré jídlo, pestrý hudební program, workshopy, aktivity pro děti a tři dny plné slunce a zábavy pro celou rodinu. Letos se navíc akce poprvé obejde bez plastu, neekologické jednorázové kelímky nahradí festivalové skleničky.
Krásné prostředí rozkvetlé botanické zahrady, inspirativní pojetí tradičního koktejlu v podání předních českých barmanů a chill out v zelené trávě. Takové bylo finále barmanské soutěže Můj Fernet Stock Bavorák 2019, které se uskutečnilo v úterý 11. června odpoledne v botanické zahradě v pražské Tróji.
dokument (302 kB)
Svátek skvělého pití a špičkové hudby v elektrizující atmosféře zaplněného Staroměstského náměstí. Takový byl 22. ročník barmanské soutěže Mattoni Grand Drink, jenž byl zároveň devátým ročníkem mistrovství světa v míchání nealkoholických koktejlů a uskutečnil se uplynulou sobotu 8. června v centru Prahy.
dokument (238 kB)
Značka Stock chce letní kampaní přiblížit legendární koktejl mladší generaci. Pro barmany zase pořádá soutěž, jejíž finále se uskuteční v úterý 11. června v pražské Botanické zahradě.
Hrozny pro slavnou cavu Anna de Codorníu rostou na tři tisících hektarech poblíž Barcelony. Rozhovor o vyhlášeném šumivém víně čtěte v magazínu Beverage&Gastronomy.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]     [ dalších 12 ]   »

29. - 30. 7. 2019
LETNÍ SETKÁNÍ PREZIDIA
24. - 25. 8. 2019
31. 8. - 1. 9. 2019
RUMFEST Berlin 2019
5. 9. 2019
6. - 7. 9. 2019
Svět barmanů 2/2019
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři