Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      
V České barmanské asociaci se nám zanedlouho uvolní pozice asistentky, kterou můžete obsadit možná právě Vy.
Česko nepřestává být pivní velmocí světového formátu, což pravidelně potvrzují všemožné statistiky. Aktuálně se tady ročně na jednu osobu uvaří 192 litrů piva, což je nejvíc z celé Evropské unie. Druhá je v tomto ohledu Belgie, třetí Irsko.
Jak se vytváří blendovaná whisky, v níž jsou přítomné kouřové tóny, ale zároveň mu zcela nedominují? Kolik kouřových variací vlastně ve whisky existuje? A jak na koktejly z kouřových whisky? Odpověď naleznete v článku na atbars.com.
Plast je mrtev, ať žijí alternativy! Spolu se svým bratrem, světově slavným barmanem Zdeňkem, rozjel Pavel Kaštánek před pár měsíci firmu TrunkBros, která gastronomickým podnikům dodává různá ekologická řešení.
Plošné regulace v posledních letech mají za následek tisíce zavřených hospod, především na venkově. Lidé si navíc rozmyslí, jestli budou utrácet za čepované pivo, nebo si koupí levnější lahvové.
Největší Slavnost cideru zavítá 14.-16. června jíž počtvrté na Smíchovskou náplavku a nabídne více než 100 druhů cideru a moštů od malých lokálních a řemeslných výrobců z ČR i zahraničí. Návštěvníci se mohou těšit na dobré jídlo, pestrý hudební program, workshopy, aktivity pro děti a tři dny plné slunce a zábavy pro celou rodinu. Letos se navíc akce poprvé obejde bez plastu, neekologické jednorázové kelímky nahradí festivalové skleničky.
Krásné prostředí rozkvetlé botanické zahrady, inspirativní pojetí tradičního koktejlu v podání předních českých barmanů a chill out v zelené trávě. Takové bylo finále barmanské soutěže Můj Fernet Stock Bavorák 2019, které se uskutečnilo v úterý 11. června odpoledne v botanické zahradě v pražské Tróji.
dokument (302 kB)
Svátek skvělého pití a špičkové hudby v elektrizující atmosféře zaplněného Staroměstského náměstí. Takový byl 22. ročník barmanské soutěže Mattoni Grand Drink, jenž byl zároveň devátým ročníkem mistrovství světa v míchání nealkoholických koktejlů a uskutečnil se uplynulou sobotu 8. června v centru Prahy.
dokument (238 kB)
Značka Stock chce letní kampaní přiblížit legendární koktejl mladší generaci. Pro barmany zase pořádá soutěž, jejíž finále se uskuteční v úterý 11. června v pražské Botanické zahradě.
Hrozny pro slavnou cavu Anna de Codorníu rostou na tři tisících hektarech poblíž Barcelony. Rozhovor o vyhlášeném šumivém víně čtěte v magazínu Beverage&Gastronomy.
Již tuto sobotu 8. června ovládne Staroměstské náměstí v Praze show, jejímž hlavním programem bude mistrovství světa v míchání nealkoholických drinků. ČR bude reprezentovat barman Jan Šebek. Mattoni Koktejl Festival je zároveň oslavou Světového dne nealkoholických koktejlů. Vstup je pro všechny návštěvníky volný.
Několik náročných disciplín včera pořádně prověřilo účastníky národního finále prestižní barmanské soutěže. Dvanáct barmanů, kteří do finále postoupili z předchozích kol, absolvovali dvoudenní program se soutěžním vyvrcholením v pražském Moon Clubu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]     [ dalších 12 ]   »

14. 3. 2020
GINFEST 2020
14. 3. 2020
GINFEST 2020
15. - 17. 3. 2020
PROWEIN DÜSSELDORF 2020
18. 3. 2020
MGD - O POHÁR MS KRAJE
20. 3. 2020
GASTRO KROMĚŘÍŽ 2020
Svět barmanů 4/2019
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři