General partners:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      
Regionální manažer (oblast Hradec Králové a Pardubice) je klíčovou osobou, která má velké kompetence a zároveň velkou zodpovědnost jak směrem k firmě, tak i jejím zaměstnancům a zákazníkům. Jste to právě Vy?
Z produkce zámecké palírny v Blatné přichází nový destilát Baron Hildprandt ze zralých meruněk. Tato 40% ovocná specialita potěší všechny milovníky kvalitních ovocných destilátů. Jedná se o destilát, který je vyrobený blendováním rok stařeného ovocného destilátu, vody z blatenských studní a čistě ovocného macerátu.
Jakub Droběna, středoškolák z Krnova, toužil po tom absolvovat směnu ve vyhlášeném brněnském Baru, který neexistuje. Nebál se napsat si o ni - a dočkal se.
V historickém centru Třebíče, v její židovské čtvrti, která patří na seznam světového dědictví UNESCO, má od prosince loňského roku své místo whisky bar, v němž je možné přechutnat prakticky celé portfolio whisky Trebitsch.
Dne 20. ledna ve věku 78 let zemřel dlouholetý člen CBA, jedna z významných osobností gastronomické a barové scény a člen Emeritního klubu CBA, vážený pan Zdeněk Vondráček. Působil v pardubických podnicích Veselka a Zlatá Štika i brněnském Intercontinentalu. Zdeněk Vondráček byl v roce 1988 jedním ze zakladatelů Šejkr klubu, jenž předcházel České barmanské asociaci.
Od čtvrtka 17. do neděle 20. ledna se na brněnském výstavišti uskutečnil polokulatý 25. ročník tradiční soutěže studentů středních hotelových škol Gastro Junior Brno. Pod taktovkou České barmanské asociace studenti soutěžili v oborech Barman, Barista a nově také Teatender a Číšník, Asociace kuchařů a cukrářů zajistila soutěž pro obory Kuchař a Cukrář.
photogallery     
Od čtvrtka 17. do neděle 20. ledna se na brněnském výstavišti uskutečnil polokulatý 25. ročník tradiční soutěže studentů středních hotelových škol Gastro Junior Brno. Pod taktovkou České barmanské asociace studenti soutěžili v oborech Barman, Barista a nově také Teatender a Číšník, Asociace kuchařů a cukrářů zajistila soutěž pro obory Kuchař a Cukrář.
photogallery     
Od čtvrtka 17. do neděle 20. ledna se na brněnském výstavišti uskutečnil polokulatý 25. ročník tradiční soutěže studentů středních hotelových škol Gastro Junior Brno. Pod taktovkou České barmanské asociace studenti soutěžili v oborech Barman, Barista a nově také Teatender a Číšník, Asociace kuchařů a cukrářů zajistila soutěž pro obory Kuchař a Cukrář.
photogallery     
Změny světového klimatu společně s odlesňováním a nemocemi mohou zapříčinit vyhynutí až šedesáti procent druhů kávovníku. To tvrdí dvě vědecké studie zveřejněné ve světových vědeckých časopisech. Pěstitelé pak doplňují, že i pokud se kávovníky podaří zachránit, cena jejich zrn rychle poroste.
Soutěžní rok 2019 juniorským barmanům, baristům a teatenderům začíná! Prvním eventem, na němž studenti gastronomických škol poměří své síly, bude Gastro Junior Brno, který se od tohoto čtvrtku do neděle uskuteční v pavilonu P brněnského výstaviště.
To, co jste v kancelářích, v jednacích místnostech nebo na greenech nestihli nebo nemohli prohovořit, přesuňte na jiná místa. Často používané věty při dohodě schůzky míří tam, kde je káva hlavním produktem a lákadlem. Přitom však velká část z vás právě na tomto "bezpečném" místě chybuje. Bez znalostí korektního chování v kavárně se vydáváte na tenký led a můžete negativně ovlivnit dojem z vaší osoby. Také zde platí jistá pravidla a doporučení, jak se chovat a jak kávu pít. Znáte je všechny?
CBA přichází po loňské úspěšném Abzac Grand Openingu, který navštívilo během jediného dne 1080 osobností, s novým pravidelným eventem „ABZAC HANDS UP“, jenž se uskuteční 12. dubna 2019 od 10 do 22 hodin.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]     [ dalších 12 ]   »

25. 4. 2019
KOCOUR CUP 2019
26. - 27. 4. 2019
WHISKY FESTIVAL 2019
7. 5. 2019
JMK - ŽATEC 2019
7. 5. 2019
JBC - ŽATEC
7. 5. 2019
JCC - ŽATEC
Svět barmanů 1/2019
Job offer
Medial partners
Special partners