Czech Flair Team
section of CBA
Výrobci ovocných sirupů, ze kterých obsluha v restauracích míchá limonády, nestíhají vyrábět. Ani vyšší cena takzvaných domácích limonád poptávku ze strany zákazníků neohrožuje. Limonády jsou dobrým byznysem jak pro majitele občerstvení, tak pro firmy vyrábějící sirupy.
Rozdíl mezi štamgastem a stálým hostem je zásadnější, než byste možná mysleli. Proč je důležité vědět, čím se tyhle dva důležité typy hostů liší, a jak jim vyjít vstříc?
"V tom baru je něco jinak… Hned na první pohled,“ napadne vás, když vejdete dovnitř. A pokud na onen první pohled nepoznáte, co to je, tak na ten druhý se vám to už dozajista podaří. Historické stěny baru totiž kromě původní štukové výzdoby dekorují ještě digitální obrazy technologie videomappingu.
Jste nadšenci do barmanského řemesla s několikaletou zkušeností, umíte dobře anglicky a lačníte po dalším prohlubování znalostí? Pak možná právě pro vás je určen unikátní rozsáhlý kurz Mezinárodní barmanské asociace IBA, který se pro evropské účastníky letos uskuteční v estonské metropoli Tallinn v termínu od 5. do 17. listopadu.
Zájemci z řad českých i zahraničních barmanů mohou již teď přemýšlet nad účastí na letošním International Rudolf Jelínek Cup. Sedmnáctý ročník tradiční barmanské soutěže se uskuteční v sobotu 9. září v areálu vizovické likérky Rudolf Jelínek.
dokument (597 kB)
Smyslem tohoto magazínového blogu je přiblížit čtenářům dění v novém pražském baru Crazy Daisy a nápojové gastronomii.
Přinášíme vám vyhodnocení dotazníkového průzkumu, které proběhlo v rámci Výroční členské schůze CBA 29.4.2017.

dokument (4.02 MB)
Hotel Holiday Inn Prague Congress Centre, který je součástí Kongresového centra Praha, a.s. vám nabízí zajímavou brigádu či hlavní pracovní poměr na léto na pozici ČIŠNÍK/SERVÍRKA.

dokument (639 kB)
Národní vzdělávací centrum České barmanské asociace má být zároveň showroomem partnerské společnosti TECO. Do budoucna zde můžeme očekávat kromě technických událostí a akcí asociace barmanů také kulturní počiny.
Pivo, víno a destiláty z České republiky jako vývozní artikl do nejlidnatější země světa? Právě tuto myšlenku podpořilo uspořádáním degustační recepce Czech Beverage Night Beijing 2017 české velvyslanectví v Pekingu.
Česká barmanská asociace a Asociace kuchařů a cukrářů ČR se dohodly na spolupráci, která jim pomůže k dosahování vytyčených cílů. Svými podpisy společného memoranda to v sobotu stvrdili prezidenti obou organizací, Aleš Svojanovský (CBA) a Miroslav Kubec (AKC ČR).
Představitelé České barmanské asociace a Asociace kuchařů a cukrářů České republiky v sobotu
3. 6. 2017 podepíší memorandum o vzájemném porozumění a spolupráci. Akt se uskuteční v rámci programu akce „Gastronomická slavnost na Zichovci aneb Vzpomínka na Mistra kuchaře Ladislava Nodla“ v areálu Zichoveckého pivovaru.
dokument (453 kB)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]     [ dalších 12 ]   »

24. - 25. 8. 2019
31. 8. - 1. 9. 2019
RUMFEST Berlin 2019
5. 9. 2019
6. - 7. 9. 2019
9. - 10. 9. 2019
SETKÁNÍ LEKTORŮ CBA 2019
Svět barmanů 2/2019
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři