Czech Flair Team
section of CBA
Martin Vogeltanz se v neděli dostal na „bednu“ Swiss Cocktail Championships 2017 v kategorii flair. V konkurenci osmi barmanů se umístil na druhém místě a bral šek na 500 švýcarských franků.
Švýcarská barmanská unie (SBU) si letos připomíná úctyhodné kulaté výročí – rovných 90 let. Na oslavy, které se uskuteční o nadcházejícím víkendu, byli pozváni i zástupci České barmanské asociace.
Nový formát soutěže, stará dobrá porce zábavy. Takový byl 17. ročník International Rudolf Jelínek Cupu, který se uskutečnil v sobotu 9. září v areálu vizovické likérky Rudolf Jelínek.
dokument (458 kB)
Hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou hledá barmana/barmanku do svých dvou barů:
- SKY Club 18 se nachází v 18. patře hotelu s kouzelnou vyhlídkou na celou Pec pod Sněžkou
- Havana bar zaměřený především na rumy ze celého světa
Veškeré požadavky na uvedenou pozici naleznete v přiloženém souboru.

dokument (504 kB)
Chystáte párty? Plánujete barmanskou akci? Potřebujete zajistit mobilní bar? Právě pro vás je tu nabídka našeho dlouholetého partnera, společnosti Linkman Media s.r.o., která nabízí k pronájmu skvělé a na mnoha akcích s úspěchem otestované mobilní bary JUSTINCASE.
dokument (160 kB)
Za uplynulých šest ročníků Prague Bar Show prošlo jejími branami téměř 10.000 návštěvníků. Za tu dobu je událost již zavedenou na české gastronomické scéně, což dokazuje každoročně narůstající zájem vystavovatelů.
Společnost RUDOLF JELÍNEK a.s. nabízí velmi zajímavou pracovní pozici MARKETINGOVÝ MANAŽER/KA a rozšiřuje tak svůj skvělý marketingový tým.
Veškeré informace k hledané pozici naleznete v přiloženém dokumentu. V případě zájmu kontaktujte Ing. Irenu Konečnou, konecna@rjelinek.cz .
dokument (549 kB)
Jiří George Němec je barmanem tělem i duší. Nechybí mu nadšení, pozitivní energie, ale především láska k oboru a touha neustále zkoušet něco nového. A to nejen v míchání drinků, ale i v osobním životě.
Výrobci ovocných sirupů, ze kterých obsluha v restauracích míchá limonády, nestíhají vyrábět. Ani vyšší cena takzvaných domácích limonád poptávku ze strany zákazníků neohrožuje. Limonády jsou dobrým byznysem jak pro majitele občerstvení, tak pro firmy vyrábějící sirupy.
Rozdíl mezi štamgastem a stálým hostem je zásadnější, než byste možná mysleli. Proč je důležité vědět, čím se tyhle dva důležité typy hostů liší, a jak jim vyjít vstříc?
"V tom baru je něco jinak… Hned na první pohled,“ napadne vás, když vejdete dovnitř. A pokud na onen první pohled nepoznáte, co to je, tak na ten druhý se vám to už dozajista podaří. Historické stěny baru totiž kromě původní štukové výzdoby dekorují ještě digitální obrazy technologie videomappingu.
Jste nadšenci do barmanského řemesla s několikaletou zkušeností, umíte dobře anglicky a lačníte po dalším prohlubování znalostí? Pak možná právě pro vás je určen unikátní rozsáhlý kurz Mezinárodní barmanské asociace IBA, který se pro evropské účastníky letos uskuteční v estonské metropoli Tallinn v termínu od 5. do 17. listopadu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]     [ dalších 12 ]   »

24. - 25. 8. 2019
31. 8. - 1. 9. 2019
RUMFEST Berlin 2019
5. 9. 2019
6. - 7. 9. 2019
SETKÁNÍ LEKTORŮ CBA 2019
6. - 7. 9. 2019
Svět barmanů 2/2019
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři