Czech Teatenders
section of CBA
Představitelé České barmanské asociace a Asociace kuchařů a cukrářů České republiky v sobotu
3. 6. 2017 podepíší memorandum o vzájemném porozumění a spolupráci. Akt se uskuteční v rámci programu akce „Gastronomická slavnost na Zichovci aneb Vzpomínka na Mistra kuchaře Ladislava Nodla“ v areálu Zichoveckého pivovaru.
dokument (453 kB)
Čaj nejenže milují, ale také mu z odborné stránky rozumí. Obojí pak prokazují při soutěžení. Řeč je samozřejmě o českých teatenderech, kteří se letos účastní národního nominačního kola celosvětového klání Tea Masters Cup.
Česká republika má ode dneška nově oficiální národní koktejl. Veřejnost prostřednictvím hlasování rozhodla o tom, že českým reprezentantem na poli míchaných nápojů bude drink Beton. Ten nakonec získal více hlasů než druhý finalista, Moravský kohout.
dokument (455 kB)
Hledání českého národního koktejlu je u konce. Zástupci České barmanské asociace (CBA) jej vyhlásí v pátek 19. května 2017 v ranních hodinách v živém vysílání České televize. Dějištěm slavnostního aktu se stane pořad Dobré ráno.
Nominační kolo světového mistrovství soutěže TEA MASTERS CUP 2017 v kategorii TEA PREPARATION zná své vítěze. Celou tiskovou zprávu naleznete v přiloženém dokumentu.
dokument (472 kB)
O vydařeném uplynulém víkendu referovala řada médií.
Inspirativní soutěžní výkony, přítomnost velkých osobností oboru, hledání národního koktejlu i interní změny v organizaci. Taková byla výroční konference České barmanské asociace, která se o víkendu 29. a 30. dubna 2017 uskutečnila v brněnském hotelu Voroněž.
dokument (462 kB)
Jubilejní 20. ročník národního kola Mattoni Grand Drink opět dokázal, že největší úspěch v moderní mixologii slaví neotřelé kombinace chutí i nezvyklé ingredience, jako jsou například vaječný bílek, lázeňské oplatky či kurkuma. Nominační večer, konaný v sobotu 29. dubna v rámci konference České barmanské asociace, představil nejlepší české barmany a jejich originální nealkoholické koktejly.
dokument (205 kB)
Dva dny plné soutěžních výkonů, inspirativních informací a objevování nových chutí čekají účastníky letošní konference České barmanské asociace. Ta se uskuteční už o tomto víkendu, v sobotu 29. a neděli 30. dubna v brněnském hotelu Voroněž.
dokument (457 kB)
Jak chutná pivo Sedmý schod? A jak káva Majada z dalekého Salvadoru? Jaké koktejly se dají připravit z různých druhů čaje? To všechno se dozvěděli návštěvníci dvoudenního festivalu Ostravování, který se na začátku dubna uskutečnil v ostravském hotelu Clarion, u prezentačních stánků odborných sekcí České barmanské asociace.
Upozorňujeme na blížící se uzávěrku registrace na KONFERENCI CBA, která je již za 3 dny 31.3.2017. Ještě máme volných pár míst, neváhejte a přihlaste se na tuto prestižní akci roku 2017.
„Na čaji se mi líbí, že se kolem něj vytvořilo tolik legend,“ přiznává blonďatá servírka v čepici s placatým kšiltem, zatímco čichem i zrakem proti světlu kontroluje kvalitu právě připravovaného nálevu. Stejně jako to dělají sommelieři s vínem. Celý článek naleznete zde: www.nepijubrecky.cz

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]     [ dalších 12 ]   »

21. 9. - 6. 10. 2019
23. - 25. 9. 2019
24. 9. 2019
PRAGUE BAR SHOW 2019
7. - 9. 10. 2019
BAR CONVENT BERLIN 2019
Svět barmanů 2/2019
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři