Czech Mixologist
section of CBA
Originální servis drinku, který navíc minimálně zatěžuje přírodní prostředí? Organický obal z mořských řas.
Průřez všemi disciplínami světového finále prestižní barmanské soutěže s českým reprezentantem. Jak se na několikadenní vrcholovou akci připravoval? A bude ještě někdy soutěžit?
Více než dvě stovky značek od 64 vystavovatelů, 1.612 návštěvníků, celodenní program edukativních seminářů a důstojné prostředí Národního domu na Smíchově. Taková byla letošní Prague Bar Show, která se konala minulý týden v úterý 24. září.
Dokumenty o ušlechtilém obilném destilátu i další snímky, v nichž whisky hraje důležitou roli. Podívejte se na výběr několika filmů, který vás možná inspiruje k jejich zhlédnutí.
Na dvacítku vystavovatelů a přednáškový program se v Bratislavě přišlo podívat 540 návštěvníků. Objevily se mezi nimi i největší osobnosti slovenského barmanství.
Glosa známého novináře Miloše Čermáka odehrávající se v gastronomických kulisách. "Být barmanem je zvláštní profese, něco mezi obchodníkem, psychologem a strážníkem," hodnotí autor.
K růstu podle vedení společnosti přispěly hlavně prodeje lihovin značky Božkov. Vyplývá to ze zveřejněné výroční zprávy.
Tradiční barmanské klání International Rudolf Jelínek Cup letos pokračovalo již 19. ročníkem, roli odborného garanta soutěže plnila Česká barmanská asociace. Domácím soutěžícím tentokrát vypálil rybník rakouský kolega!
Na začátku září se ve Varšavě uskutečnilo středoevropské kolo barmanské soutěže Nikka Perfect Serve. Do světového finále v australském Melbourne z něj postoupil český reprezentant Michael Hanák z pražského baru Bonvivant’s CTC.
Do Česka loni zavítalo bezmála pět milionů zahraničních turistů. To už je dobrý důvod k osvojení si základních gastronomických návyků nejčastěji zastoupených národů. Začít můžete třeba tímto článkem.
V aktuálním čísle prestižního časopisu o architektuře Era 21 vyšel článek o centru CBA Abzac, který se primárně zaměřuje na fungování řídícího systému Foxtrot. Článek si můžete stáhnout ve formátu pdf.
dokument (176 kB)
Společnost Stock Plzeň-Božkov pro barový podzim nachystala zbrusu novou soutěž. Whisky World Bar Competition dává prostor whisk(e)y z různých koutů světa i současným trendům. A na jejím konci je zajímavá odměna pro vítěze – stáž v Londýně.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]     [ dalších 12 ]   »

6. - 9. 4. 2020
20. - 23. 4. 2020
SALIMA 2020
24. 4. 2020
KOCOUR CUP 2020
24. 4. 2020
KOCOUR CUP 2020
27. 4. 2020
MATTONI GRAND DRINK 2020
Svět barmanů 1/2020
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři