e-mail
heslo

Reset hesla |Stát se členem

MENU
ZAVŘÍT
VŠECHNY SEKCE ASOCIACE

CZECH MIXOLOGIST

ZPĚT

  • O SEKCI
  • SOUTĚŽE A AKCE
  • KLUBY

MISTR KÁVY

ZPĚT

  • O SEKCI
  • SOUTĚŽE A AKCE

CZECH FLAIR TEAM

ZPĚT

  • O SEKCI
  • SOUTĚŽE A AKCE
  • ŘÁD KLUBOVNY

CZECH TEATENDERS

ZPĚT

  • O SEKCI
  • AKCE
  • TEA MASTER CUP
  • SOUTĚŽE JTC

CZECH BEER SPECIALIST

ZPĚT

  • O SEKCI
  • SOUTĚŽE A AKCE

CZECH MIXOLOGIST
O SEKCI

ZPĚT

CZECH MIXOLOGIST
KLUBY

ZPĚT

MISTR KÁVY
O SEKCI

ZPĚT

CZECH FLAIR TEAM
O SEKCI

ZPĚT

CZECH TEATENDERS
O SEKCI

ZPĚT

CZECH TEATENDERS
TEA MASTER CUP

ZPĚT

CZECH TEATENDERS
SOUTĚŽE JTC

ZPĚT

CZECH BEER SPECIALIST
O SEKCI

ZPĚT

Encyklopedie › Zařízení baru

Seznam zařízení baru

Barová lžíce k promíchávání nápojů v míchací sklenici.

Barové sítko/ Strainer pro scezení drinků a koktejlů v rámci jejich přípravy

Barový nůž na krájení ovoce, ostří nože je opatřeno vroubky a na konci vidličkou pro lepší manipulaci s ovocem.

Číšnická vývrtka slouží k otevírání korkových, korunkových a umělohmotných uzávěrů.

Drtítko na citrusové plody / Mudler pro rozdrcení ingrediencí v rámci přípravy koktejlů.

Držák účtů magnetický pro přehledné organizování účtů.

Gumová podložka (Drip Tray) je umístěna na barové desce a připravují se na ní nápoje, tlumí nárazy při přípravě koktejlů, zachycuje veškeré tekutiny.

Gumová podložka pod šejkry speciální podložka na odkapávání šejkrů.

Chladicí vana k chlazení nejvíce používaných nápojů a snadné manipulaci s nimi.

Kartáče na sklo s oplachovačem pro snadné umývání skla.

Kleště na citrusové plody pro vymačkání citrusových plodů přímo před hostem v rámci přípravy koktejlu

Kleště na sekt umožňují elegantnější otevírání uzávěrů sektu.

Koktejlové ubrousky pro podávání koktejlů (25 x 25 cm).

Krabice na ovoce pro uchování předpřipraveného ovoce a ozdob.

Krustovač (Crustas Box) pro přípravu tzv. krusty na okraj sklenic

Lednice pro manipulaci je nejideálnější chladicí zařízení se zásuvkovým systémem.

Lis na citrusové plody pro přípravu čerstvých šťáv z citrusových plodů.

Lopatka na led pro manipulaci s ledem

Míchací lžička k přípravě koktejlů a drinků

Míchací sklenice k přípravě nápojů, které se pouze promíchávají.

Míchátka promíchání nápojů přímo hostem

Mixér nožový k přípravě drinků s drceným ledem nebo s ovocem.

Mixér vrtulkový k přípravě drinků s drceným ledem.

Mlýnek na led (ruční a elektrický) k nadrcení ledové tříště.

Mraznička na sklo slouží k předchlazování skla.

Nalévátka usnadňují nalévání ingrediencí s lahví.

Napichovátka pro přípravu ozdob.

Odkapávač na odměrky k odkládání odměrek.

Odměrky k dávkování ingrediencí.

Otvírák na korunkové láhve pro snadné a rychlé otevírání korunkových uzávěrů

Otvírač pevný na korkové uzávěry umožňuje snadné vytahování zátek.

Otvírač pevný na korunkové uzávěry se zásobníkem umožňuje rychlou manipulaci, při níž uzávěr po otevření láhve padá rovnou do zásobníku.

Otvírák na konzervy k otevírání plechovek s ovocem a jinými přísadami.

Pevný zásobník ledu je zabudován do pracovní desky tak, aby měl barman led vždy po ruce. Zpravidla bývají tyto zásobníky dva, jeden na kostky ledu a druhý na drcený led.

Prkénko na ovoce pro krájení ovoce

Rohož na podlahu tlumí nárazy a odpruží

Síťka na pult pod sklo pro uchování čistého skla a snadnou manipulaci.

Stojan na brčka zásobník na brčka, může být dělený pro brčka, míchátka, koktejlové ubrousky.

Stříkací láhev umožňující dávkování v střicích především bitterů a dochucovadel.

Šejkr dvoudílný Boston pro přípravu koktejlů, skládá se ze dvou částí, skleněné a kovové.

Šejkr třídílný skládá se z těla, sítka a víčka (ideální obsah 0,7l).

Trychtýř pro snadné přelévání ingrediencí do láhví.

Umělé láhve na mixy a pyré pro snadnou manipulaci s džusy, pyré a mixy, které si připravujeme předem.

Výrobník ledu pokud nabízíme více než pět koktejlů s drceným ledem, vyplatí se mít vedle výrobníku na kostkový led i výrobník na drcený led.

Zásobník na láhve (Speed Rail) součást pracovní plochy barmana, kam se odkládají nejčastěji používané láhve.

Zátka na sekt k uchování kvality šumivých a perlivých nápojů po otevření láhve.

Zátky manipulační k uzavírání otevřených lahví pro delší uchování.

Svět barmanů 1/2023

OFICIÁLNÍ ČASOPIS CBA

Svět barmanů 1/2023

HLAVNÍ PARTNEŘI

HLEDÁTE PRÁCI V OBORU?

Gastrojobs