Kongres Mezinárodní barmanské asociace se uskuteční v termínu 27. září až 1. října 2020 a jeho součástí samozřejmě bude i koktejlové mistrovství světa – World Cocktail Championships s našimi zástupci v kategoriích Classic a Flair.

Podmínkou účasti je závazné přihlášení na e-mailu info@cbanet.cz a složení NEVRATNÉ ZÁLOHY ve výši 30.000,- Kč na osobu do 10. 4. 2020 (účet CBA 2701733273/2010, pokud jste členem asociace, uveďte jako variabilní symbol členské číslo). Z této zálohy bude uhrazen účastnický poplatek za celý kongres zahrnující ubytování v hotelu*****, vstup na všechny aktivity a plná penze v rozsahu přiloženého programu.

Delegace bude jako v minulých letech vybavena kvalitními společnými CZECH BARTENDERS TEAM oděvy (košile, trika, mikiny...) tak, aby naše reprezentace byla nepřehlédnutelná. Oblečení zůstává po akci účastníkovi jako upomínka na akci.

Orientační cenová kalkulace dalších nákladů:
· letenka cca od 5.000,- Kč
· poplatky, víza a pojištění cca 2.500 - 3.500 Kč. Přímo do Petrohradu a přilehlé oblasti lze ale vyřídit maximálně osmidenní vízum zdarma! Doporučené datum podání žádosti o víza je 1 měsíc před odletem. Informace k vízu zde.

Prosím pozor, po přihlášení a složení zálohy se není možné z kongresu odhlásit, případné storno propadá v celé výši. Případného náhradníka si zajišťuje původně přihlášený účastník sám a nese veškeré poplatky spojené se změnou osoby na letence apod. Po návratu z Kongresu IBA proběhne standardní vyúčtování a případné přeplatky budou vráceny.