Velký pivní přehled. Češi jsou národ pivařů. V zemi neustále přibývají minipivovary a lidé si oblibují různé pivní styly. Pivovarské kolosy na to reagují zpestřováním sortimentu. Podívejte se na pěkně vyvedenou pivní infografiku.

Cool Holešovice. Pražské Holešovice jsou podle The Guardianu sedmou nejvíc cool čtvrtí Evropy. Redaktoři ocenili nejen zdejší možnosti obrovského kulturního vyžití, ale také kvalitu barů a kaváren.

Rozmanití Irové. Na českém trhu jsou v kategorii irských whiskey k dostání zajímavé novinky. Zatímco Writers’ Tears Double Oak je blend dozrávající ve francouzských sudech po koňaku, The Dead Rabbit whiskey vznikala ve spolupráci se slavným newyorským barem.

Zelené šílenství. Oslavy svatého Patrika v Praze a dalších českých městech bude režírovat Jameson, který k této příležitosti vydává i limitovanou edici. Ta u nás bude k dostání pouze na e-shopu Rohlik.cz. Začínáme 13. března.

Polepší si. Kofola přesune své ostravské sídlo z Poruby do trendy oblasti Dolních Vítkovic, konkrétně do budovy Nových koupelen, kterou revitalizuje. Součástí sídla bude i zážitková návštěvnická stezka. Dokončení projektu se odhaduje na rok 2022.