Do Popovic! Sezona zabijaček vrcholí, vepřové hody proto uspořádají i ve velkopopovickém pivovaru. Vydat se tam v sobotu 14. března můžete i z pražského hlavního nádraží, a to stylovým motorovým vlakem Kozel expres.

Těžká práce. Několikahodinový permanentní stres, obtěžování a urážky, fyzická dřina. Je toho hodně, s čím se musejí pracovníci v gastronomii vypořádat. Za úsměv spokojených zákazníků to ale prý stojí…

Chytře nakoupeno. Fond českého investora do destilátů a vína Martina Nejedlého loni dosáhl zhodnocení 7,78 procenta. Nejzajímavějším přírůstkem poslední doby je láhev padesátileté whisky Glenlivet v hodnotě 600 tisíc korun.

Extraliga. A ještě jednou investice do luxusního alkoholu, tentokrát s Robertem Vaněčkem. Jak složité je dostat se k těm nejexkluzivnějším lahvím na světě a komu vlastně jsou výrobci takový kousek ochotní prodat?

Nejdřív bar, potom kino. Bondovské šampaňské Bollinger i twisty na Vesper, Mint Julep a Highball. V pražském Bugsy’s baru netrpělivě očekávají nový film s agentem 007 a při té příležitosti tematicky rozšířili nabídku.