Za uplynulých šest ročníků Prague Bar Show prošlo jejími branami téměř 10.000 návštěvníků. Za tu dobu je událost již zavedenou na české gastronomické scéně, což dokazuje každoročně narůstající zájem vystavovatelů i návštěvníků. Vizí organizátorů je i nadále Prague Bar Show jako nejlepší B2B nápojová akce v Česku. Program letošního ročníku je proto nabitý zajímavými jmény i tématy.

Mezi zahraničními hosty vyniká Steve Schneider, jehož dráha barmana začala před 15 lety. Steveovu původní kariéru u amerického námořnictva zmařilo vážné poranění hlavy, nějakou dobu byl i v komatu. První práci, kterou po svém propuštění z nemocnice získal, byla za barem. Nedlouho poté se Steve postavil za bar jednoho z nejslavnějších a nejvíce oceňovaných amerických podniků Employees Only. V červnu roku 2016 se Steve stal partnerem konceptu Employees Only Singapore. Mimo to je také spolumajitelem The Strangers Clubu v Panamě. Na Prague Bar Show Steve s návštěvníky znovu projde svou cestu od barmana až po majitele baru a ukáže, jaké nástrahy se na ní mohou skrývat. Mezi další významné prezentující patří například i master blender Metaxy Costas Raptis, Ondřej Kobza, barista Gwilym Davies, sládek Adam Matuška nebo trenér rozvoje osobností Jaroslav Homolka.

Program však netvoří jen mixologické semináře. Ekonomika a pořádek v číslech jsou důležité i pro bary a restaurace, Petr Mrázek si proto připravil téma Ekonomika úspěšné kavárny a restaurace. Nikol Skočíková z agentury Socialsharks poradí, jak zvýšit zisk pomocí on-line marketingu a Michal Molčan se svými hosty povede diskuzi na téma Jak komunikovat kvalitu? První den Prague Bar Show pak završí panelová diskuze na téma sběratelství a investic do alkoholu, které se zúčastní Michael Tretter, majitel baru Tretter‘s a Gallery Spirit Shopu, Václav Rout, majitel whisky klubu Whisky & Kilt, Zdeněk Kortiš, majitel baru Black Stuff Irish Pub v Olomouci, a sommelier Jakub Přibyl.

Prague Bar Show je nejdůležitější událostí a jedinou akcí svého druhu v České republice určenou výhradně nápojovým a barovým profesionálům, pořádaná od roku 2011. Sedmý ročník se koná 31. října a 1. listopadu 2017 v areálu bývalé tovární haly Pragovka v Kolbenově ulici.