Prague Bar Show je jedinou akcí svého druhu v České republice. Zaměřuje se výhradně na odbornou veřejnost – profesionály z oboru gastronomie. Jde o kombinaci seminářů, workshopů a prezentací nápojů, kdy se návštěvníci setkávají s nejlepšími světovými experty, barmany, mixology, ambasadory značek, získávají nové vědomosti, inspiraci pro svoji práci a seznamují se s nejnovějšími trendy v oblasti nápojů.

Prague Bar Show je nejdůležitější událostí ve svém oboru, kterou byste si neměli nechat ujít. Cílem organizátorů je od prvního ročníku vytvoření ideálního místa a prostředí pro setkaní a byznys nejen mezi barmany, ale také majiteli a pracovníky dalších gastronomických podniků (restaurace, kavárny, bistra, vinárny, puby, ...), výrobci, distributory nápojů a dalšími profesionály z nápojové i gastronomické branže, a to nejen z České republiky, ale celé Evropy, potažmo světa.

Prague Bar Show je kombinací seminářů, workshopů a prezentací nápojů, kdy se návštěvníci setkávají s nejlepšími světovými experty, barmany, mixology, ambasadory značek, získávají nové vědomosti, inspiraci a seznamují se s nejnovějšími trendy v oblasti nápojů. A především ochutnají nápoje od desítek vystavovatelů – od světových značek až po řemeslné výrobce.

Součástí všech akcí organizovaných magazínem Barlife jsou edukativní semináře a během Prague Bar Show je na ně kladen obzvláštní důraz. V rámci devátého ročníku se představí například Ondřej Pospíchal a Pavel a Zdeněk Kaštánkovi, kteří se podobně jako Bára Kebová zaměří na udržitelné aspekty provozu. Trio z CBA Jiří Boháč, Jan Zlámaný a Libor Andla vás přesvědčí, že čaj je na vzestupu, a Václav Šitner probere českou whisky od A do Z. Nebudou chybět ani přesahová témata z oblasti technologie nebo seminář s Veronikou Jelínkovou z Hoř pomalu.

Navštívit budete moci také stánek České barmanské asociace, kde ochutnáte kávu z džezvy od Gorana Joziće nebo čajové koktejly vytvořené členy čajové sekce CBA Czech Teatenders.

Prague Bar Show bude probíhat od 12 do 20 hodin.

Vstup pouze osobám starším 18 let!

Vstupenky v předprodeji můžete koupit zde.