Prezidium České barmanské asociace na svém jednání v Kostelanech dne 9.1.2016 uspořádalo sbírku na podporu a výstavbu sídla CBA v Brně.
Vedení CBA se chce tímto zasadit o úspěšný, rychlý a kvalitní start nejdůležitějšího projektu letošního roku, podpořit prezidenta a pracovní team v jejich činnosti.
Řada členů CBA přiložilo osobně ruku k dílu a účastnili se aktivně brigád v sídle, ale finance jsou stále limitujícím faktorem rychlosti rozvoje a výstavby.
Členové prezidia CBA vybrali mezi sebou částku 21500,- CZK, kterou předali do rukou prezidenta CBA Aleše Svojanovského.
,,Jsem pozitivně překvapen a nadšen zájmem a podporou vedoucích sekcí CBA a členů prezidia, je to mimořádné gesto, důkaz sounáležitosti, zájmu a podpory.,, řekl prezident CBA Aleš Svojanovský při převzetí finančního daru. ,,Chci vyjádřit velké díky. Peníze budou v plné částce investovány do rekonstrukce a věřím, že toto milé a významné gesto bude inspirovat další členy a především partnery CBA, abychom dokázali v letošním roce otevřít brány centra a rozšířit tímto spektrum aktivit naší barmanské asociace. Je vidět, že myšlenka ,,Barmani sobě,, je aktuální a živá – a to je dobře.,,

Podporu centru CBA věnovali:
Michaela Svojanovská
Dana Zahradilová
Lucie Poláčková
Aleš Svojanovský
Miroslav Černík
Mojmír Prokeš
Roman Uhlíř
Tomáš Zahradil
Milan Bočkai
Petr Mitlehner
Zdeněk Plášil
Jan Lopatka
Jiří Boháč
Karel Zapalač
David Karlík
Martin Vogeltanz