Rum Flor de Caña, který vyrábí již pátá generace rodiny zakladatele značky, prochází přirozeným procesem zrání bez cukru, aditiv či umělých ingrediencí. Zraje v blízkosti aktivní sopky a k jeho destilaci se využívá 100% obnovitelná energie.

První ročník International Wine & Spirit Competition proběhl v roce 1969 a jde tak o nejstarší soutěž tohoto druhu na mezinárodní scéně. Jejím cílem je podporovat kvalitu a znamenitost nejlepších světových vín, destilátů a likérů. Hodnocení je dvoustupňové – ochutnávání vzorků naslepo, po kterém následuje chemická a mikrobiologická analýza. Všechny vzorky jsou hodnoceny podle stejných kritérií.

Flor de Caña je nikaragujská značka, která se nejčastěji vyváží do zahraničí. Prodává se ve více než čtyřiceti zemích celého světa a je to jedna z nejrychleji rostoucích prémiových značek rumu ve Spojených státech. Značka Flor de Caña těží z rodinné tradice, která trvá již více než 125 let a k níž přispělo pět generací.