Barmani-junioři připravovali v časovém limitu 5 minut tři porce fancy drinku, který musel obsahovat jakékoliv množství alkoholického nápoje z portfolia STOCK Plzeň-Božkov, sirup společnosti MONIN, nealkoholický produkt společnosti Coca-cola nebo společnosti Karlovarské minerální vody, a. s. Na soutěž se přijeli podívat politikové i předsedové některých profesních sdružení včetně prezidenta CBA Aleše Svojanovského.

Vítězství a zlatý pohár za první místo putuje zásluhou Kristýny Bolfové do SŠGOS Frýdek-Místek. Druhé příčku obsadila Mária Mižigárová z Hotelové akademie Košice a ze třetího místa se radoval Matěj Mezenský ze SSŠG s. r. o. Praha Svídnická. V kategorii zahraničních účastníků se na prvním místě umístila Mária Mižigárová z Hotelové akademie Košice, na druhém místě Genovéva Czövek ze Střední odborné školy Eger a třetí místo obsadil Márk Ádám Török ze stejné školy.

Zvláštní cenu ředitele školy vyhrála Iveta Urbášková z SŠHS a VOŠ Opava a cenu za kreativitu značky Monin získala Nela Podešvová ze SŠSS Ostrava-Hrabůvka.