Pivovarská technologie. Pohled na automatizaci výroby piva z „necraftové“ perspektivy, podle kterého přítomnost moderních přístrojů v pivovaru zamezí kvalitativním výkyvům produkce.

Oslaví svátky. Navzdory koronavirové krizi navařili ve strakonickém pivovaru Dudák várku velikonočního speciálu. Dvanáctistupňové pivo je k dostání v prodejně pivovaru, který je jako jediný v Česku ve vlastnictví města.

Pijte výběrovou. Rozdíl mezi kávou ze supermarketu a tou výběrovou? Ten pozná i naprostý amatér, tvrdí zkušená baristka a konzultantka. Výhodou lokálních pražíren v této pohnuté době podle ní je, že lze u nich nakupovat na e-shopu.

Barmanažer. Naučit se delegovat úkoly na další členy týmu, dávat zpětnou vazbu, vybudovat vlastní firemní kulturu. Jaké výzvy stojí před začínajícími barovými manažery podle Martina Šišky z londýnského hotelu Rosewood?