Vážení členové České barmanské asociace, v těchto dnech jsme pro Vás zprovoznili přihlašovací systém na www stránkách CBA. Po přihlášení se Vám zpřístupní interní informace obsažené ve fóru presidenta, které se týkají naší asociace, od zpráv z jednání lektorské skupiny přes informace z presidia.

V budoucnosti uvažujeme, že bychom v této neveřejné části webu mohli zprovoznit i diskusní fórum, ve kterém byste mohli mezi sebou diskutovat nad projednávanými či zamýšlenými kroky. Do té doby než k tomu dojde však očekávám Vaše náměty či připomínky ve svém e-mailu. Chci pro Vás také připravit anonymní průzkum, který by měl celému presidiu pomoci směrovat další kroky vývoje naší asociace.
 
Co je třeba udělat proto, aby jste se přihlásili. V první řadě provést kontrolu Vašeho e-mailu v sekci Členská základna na hlavní straně. V případě, že je Váš e-mail neplatný, napište mi na svojanovsky@tiscali.cz, e-mail nový nebo opravený a já provedu obratem jeho změnu v systému. V okamžiku, kdy již budete vidět korektní e-mail můžete přistoupit k registraci a to stiskem slova REGISTRACE na spodním okraji přihlašovacího okna PŘIHLÁŠENÍ ČLENA. Dál postupujte podle návodu, který se Vám zobrazí. Následně Vám na Váš e-mail přijde vygenerované heslo s kterým se přihlásíte do systému. Při prvním přihlášení se Vám zobrazí text s podmínkami přihlášení, které prosím pozorně přečtěte, abyste pochopili smysl neveřejné části. V budoucí době, tedy po Vašem přihlášení, bude z veřejné části přesunuta do neveřejné části i sekce Členská základna tak, aby nemohlo docházet k případnému zneužívání Vašich telefonních čísel či e-mailových adres.

Věřím, že po bezproblémovém přihlášení a následné změně hesla na takové, které Vám bude vyhovovat, budete pravidelnými návštěvníky této naší webové stránky. Věřím, že Váš zájem o dění a vývoj CBA, o.s. přispěje k jejímu ozdravení, zviditelnění a rozvoji.
___________________________________________________________
Aleš Svojanovský
President
Czech bartenders association