Ve dnech 18. - 23. října se ve španělské Seville uskutečnilo jednání 52. setkání mezinárodní barmanské asociace (I.B.A.).V rámci setkání se uskutečnili také barmanské soutěže: 29th W.C.C. Pre-dinner Competition a 4th W.C.C. Flairtending Competition.Přinášíme Vám receptury vítězných drinků:29th W.C.C. Pre-dinner Competition1. místoADAN Y EVA (Sergio Serrano Rivero - Cuba)- 2 cl Havana Club Añejo Blanco- 2 cl Marie Brizard Sour Apple- 2 cl Martini Bianco- 0,5 cl CampariMix in a mixer glass, strain into a cold cocktail glass. Decorate with two heart shape apple slices.Ozdoba: Apple2. místoSUNPRISE FOR SEVILLE (Dusan Szabo - Slovak Republic)2 cl. Aperol - Barbero2 cl. Bacardi Lime - Bacardi Martini1,5 cl. Cinzano Extra Dry - Campari1 cl. Apricot Brandy - Marie Brizard0,5 cl. Lime Juice - MoninOzdoba: Fruit3. místoDOM CARLO (Ricco Pasqule - Italy)2,5 cl. Puschkin Vodka - Berentzen2 cl. Aperol - Barbero 18911 cl. Vermouth Martini Dry - Bacardi Martini & Rossi1 cl. Charleston Follies - Marie Brizard0,5 cl. Bitter CampariOzdoba: Zucca, Zucchine, Buccia d'arancia, uva, frutti di bosco4th W.C.C. Flairtending Competition1. místoVICTORYTINI (Alexander Rodoman - Russia)3 cl. Vodka - Danzka1 cl. Liquer Apple - De Kuyper1 cl. Liquer Bluesberry - De Kuyper2 cl. Cherry Juice - De Kuyper0,5 cl. Lime JuiceOzdoba: Flower, Currants, Apple lobule2. místoTHE PATRIOT (Juan Llorente - U.S.A.)3 cl. Aged Rum - Havana 5 years1,5 cl. Orange Liquer - Grand Marnier1,5 cl. Peach Liquer - Peachtree De Kuyper6 cl. Orange Juice3 cl. Paison Fruit Puree0,5 cl. Bitters3 cl. Mint Leaves - AngosturaOzdoba: Orange Twist - Mint Sprig3. místoSHEIKA (Hasan Sivrikaya - Switzerland)3cl. Punt & Mes - F. Illi Branca2,5 cl. Bacardi - Bacardi MArtini1,5 cl. Ligueur de Mandarine - Monin1 cl. Sirop de Litchi - Monin7 cl. Sanquella (Blood Orange Juice)Ozdoba: Orange, Slice-peel and Cherry