Pražská sekce si Vás dovoluje pozvat na poznávací výlet do oblasti, ve které se kloubí atmosféra útulných vesniček, vysokých hor, kulturních památek, kde sídlí světově proslulá hotelová škola v Lausanne, kde na naleznete domácí vinice či výtečné švýcarské sýry ...

Typ zájezdu: 7 denní zájezd, poznávací, lehká turistika.
Ubytování: horská chata, 4-6-ti lůžkové pokoje
Stravování: polopenze (1x Raclette, 1x Fondue)

Program zájezdu

1.den (ne): Odjezd z Prahy v ranních hodinách, příjezd do Villars ve večerních hodinách.
2.den (po): Dopoledne exkurze do světoznámého hotelu MONTREUX PALACE, prohlídka lázeňského města s ojedinělou tropickou vegetací. Možnost návštěvy hradu CHILLON na Ženevském jezeře. Ve večerních hodinách příjezd na chatu, k večeři se podává Raclette a volný program. Možnost prohlídky horského střediska VILLARS.
3.den (út): Celodenní výlet do LAUSANNE. Nejprve navštívíme světoznámou Hotelovou školu „Institute Hotelliere Lausanne“. V odpoledních hodinách volný program v městě Lausanne.
4.den (st): Celodenní výlet do Ženevy. Při zpáteční cestě návštěva francouzského lázeňského města EVIAN. Na večeři se bude podávat Fondue.
5.den (čt): Návštěva vinného sklípku, spojená s ochutnávkou vína. V odpoledních hodinách exkurze na nejnovější projekt ekoturistiky WHITEPOD, kde Vás uvítá autorka projektu a ráda s Vámi podiskutuje. Projekt Whitepod získal oceněni Winner of the Responsible Tourism Awards 2005 for Innovation.
6.den (pá): Exkurze do ČOKOLÁDOVNY či SYRARNY, spojené s ochutnávkou. Trocha relaxace v odpoledních hodinách - návštěva přírodních lázní Les Bains de Lavey.
7.den (so): Odjezd v brzkých ranních hodinách zpět do České republiky.

Termín a cena
termín délka studenti poznámky
14.04.-20.04.2007 7dní 9000 Kč

Cena obsahuje

· 6x ubytování
· 6x polopenzi (zahrnut servis Fondue a Raclette)
· úklid chaty
· doprava
· exkurze

Více naleznete v připojeném dokumentu ve formátu pdf (380 kB).

V případě zájmu o účast kontaktujte předsedkyni sekce Ing. Danu Johnovou, tel: +420 775 963 272.