Ve dnech 21. a 22. dubna 2007 se konal v Mostě v prostorách lesní restaurace a vinárny Ressl první letošní problémy toto nádherné místo v přírodě nalézt, sešli jsme se všichni po obědě k prvnímu školení.

To bylo přádáno firmou Bosák s.r.o., zastupující sirupy Fabri. Pan majitel měl připravenou prezentaci, ve které nás zavedl do tajů této italské značky. Tu doprovodil degustací některých velmi zajímavých produktů.

Po skončení a krátké přestávce přišla na řadu vynikající lehká večeře, připravená zdejším šéfkuchařem, skládající se z dvou chodů. Po té byl pro všechny zúčastněné připraven sportovní večer.
Každý absolvoval dvě sportovní disciplíny, turnaj ve stolním tenise dvojic a šipky jednotlivců v naházeném nejvyšším skóre. Boje byly ukrutné, někdy až hraničící s úrazy, všichni však skončili zdraví a veselí. Na konci večera byli slavnostně předány ceny vítězům turnaje stolního tenisu a prezenty od firmy Bosák s.r.o. Tím ale večer nekončil a pokračoval do ranních hodin v ubytovací části, kde zvítězili staré dobré karetní hry.
V neděli, pro některé v časných ranních hodinách, byla připravena všemi oblíbená rozcvička pro nutné rozhýbání těla. Zúčastnili se jí i ti největší odpůrci, kteří se poté o to více těšili na připravenou snídani.
V deset hodin byla připravena další část workshopu, kterou měl na starost zástupce firmy DRINKS UNION a.s. p. Ing. Pejša. Jeho prezentace byla velmi poučná a někteří se dozvěděli informace, které ani netušili. Především kapitola o produktu Stará myslivecká přinesla mnoho informací, hlavně i z důvodu námi připravované květnové barmanské soutěže. Po skončení byly i tento den předány účastníkům prezenty firmy DRINKS UNION a.s. a ceny, tentokrát za soutěž v šipkách. Tímto byl vyčerpán víkendový program workshopu a tak jsme se všichni rozloučili a rozjeli se směry k naším domovům.
Tuto naší první akci bych zhodnotil velmi kladně. Myslím, že dala všem zúčastněným, ať juniorům nebo seniorům, několik nových znalostí a všichni se dokázali dostatečně pobavit. Budu jen doufat, že se na příští akci sejdeme v mnohem vyšším počtu.

zpráva ve formátu pdf