Vážení členové Pražské sekce CBA

Dovoluji si vás srdečně pozvat na schůzi Pražské sekce, která se bude konat dne 13. dubna 2006 v
Hotelu Corinthia Towers, Kongresová 1, Praha 4 ( stanice metra Vyšehrad ) od 17:00.

Schůze bude probíhat souběžně s IBA Training Centre Europe, kde budeme mít tu čest poznat osobně prezidenta IBA Dericka Lee a poznat jedinečnost tohoto centra.

Program schůze: 
- informace z průběhu Výroční členské schůze CBA 
- přednáška na téma tradice výroby doutníků, dělení doutníků, nákup a jejich skladování, použití v gastronomii. Doutník, jako fenomén moderní gastronomie, nám představí jeden z předních pražských sommeliérů Zdeněk Pešek 
- následovat bude názorná ukázka techniky zapalování doutníku Zapalovat doutníky nás bude učit barman prestižního baru Bar end Books. Přineste si, prosím, doutník, abychom si jej mohli společně zapálit pod odborným dohledem. 
- majitel firmy Ultra Premium Brands pan Jakub Janeček seznámí členy Pražské sekce CBA s premiovými značkami tequily Heradura a mezcalu Gusano roja. 
- Drinky vhodné k doutníkům nám předvede pan Tomáš Štork. 
- zpráva z flairové skupiny 
- zpráva z JSC 
- obdržíte členskou legitimaci, oficiální kravatu, odznáček a nášivky 
- diskuze

Svou účast, prosím, potvrďte na tel.: +420.604.322.416 nebo na e-mail: richter@cbateam.cz

S přáním hezkého dne

Jiří Richter
Sekretář Pražské sekce CBA