BOHEMIA SEKT COCKTAIL COMPETITION 2009


Dne 21.1.09. se sešla v reprezentačním centru společnosti Bohemia Sekt, a.s. ve Starém Plzenci profesionální barmanská elita, aby soutěžila v první profesionální barmanské soutěži roku 2009. Startovní pole obsadili barmanky a barmani prakticky z celé republiky a mnoha špičkových barů. Soutěž byla uspořádáne v kategorii classic style profi a byla organizována dvoukolově, startovní pole tvořilo 20 soutěžících. V odborných komisích hodnotili barmanské výkony členové České barmanské asociace v čele s p. Miroslavem Černíkem a p. Jiřím Bartoněm, generálními komisaři CBA.


3. místo Milan Miriglod

2. místo Radim Habarta

1. místo Zbyněk Špičák


Receptury vítezných drinků p. Zbyňka Špičáka


KUBA – fancy drink


2 cl Passion sirup, Monin, 2 cl Pražská vodka, 2 cl Lime juice, Monin,
3 cl Ananas cappy, Coca- cola, Dolít Bohemia sekt brut


TOMINO – welcome drink


2 cl Passion sirup, Monin, 2 cl Cinzano Extra Dry, 2 cl Dynybyl Gin, Dolít Bohemia sekt brut


Při hodnocení výsledků soutěže prezident CBA p. Aleš Svojanovský zdůraznil stále se zvyšující úroveň práce českých barmanů, kvalitní přípravu a silnou podporu partnerů CBA.


Soutěž by se samozřejmě nepodařilo zajistit bez vstřícných partnerů a sponzorů. Velký dík za dlouholetou podporu náleží především hlavnímu partnerovi soutěže společnosti Bohemia Sekt, a.s. stejně jako společnosti Zanzibar s.r.o. – Monin a společnosti Coca-Coca HBC.

Kompletní výsledkovou listinu, zprávu ze soutěže a fotografie naleznete na www.cbanet.cz

Na stejné adrese naleznete také odkazy na partnery CBA a sponzory akce a také kalendář dalších soutěží a skcí pořádaných pod záštitou CBA.