Vážení přátelé,
ve čtvrtek 19.6.2008 vychází v deníku MF DNES příloha ve formě DVD s názvem Škola koktejlů „BAR IS LIFE IS FLAIR“, kterou zrealizovali naši členové Ondřej Slapnička a Jan Pína.

Česká barmanská asociace tento projekt podpořila jako „OSVĚTU BARMANSTVÍ A KOKTELŮ MEZI ŠIROKOU VEŘEJNOSTÍ“. Vám členům, kteří jste dali souhlas presidentovi asociace se zasíláním odborných tiskovin a materiálů a sdělili jste mu poštovní adresu, přijde toto DVD ZDARMA poštou. Pokud si nejste jisti, zda jste souhlas učinili, zašlete e-mail na adresu svojanovsky@tiscali.cz ve formě:
Souhlasím se zasíláním odborných materiálů a tiskovin prostřednictvím CBA, o.s. a jejích partnerů na moji poštovní adresu: zde uveďte přesnou poštovní adresu včetně směrovacího čísla a připojte svoje jméno a příjmení. Tento e-mail odešlete neprodleně. Ti z Vás, kteří jste dostali zdarma Barové noviny nic zasílat nemusíte.

Věřím, že Vás práce Vašich kolegů povzbudí a bude Vás motivovat k podobným projektům, se kterými se můžete na presidium CBA obracet. Všechny rozumné projekty podobného charakteru budou CBA, vždy podporovány!!
S přátelským pozdravem

Aleš Svojanovský
president CBA, o.s.